Personel Alımı

Abdullah Gül Üniversitesi Personel Alımı

Bozok Üniversitesi rektörlüğü tarafından yayınlanan Abdullah Gül Üniversitesi personel alımı için Devlet Personel Başkanlığı sitesinde bildirim yayınladı. 29 Mart 2016 Salı günü sona erecek olan başvurular için genel şartlar şu şekilde yayınlanmıştır ;

– Müracaatlar ve Atamalar ile ilgili 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu içeriğince 2547 sayılı olan Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilmesi ve Atanma Yönetmeliği ile ilgili olan maddeler dikkate alınarak yapılacaktır.

– Kanuni şartlara haiz ( bir şeyi olan, elinde bulunduran, taşıyan.) adaylar ile ilgili  ilanın yayınlanmış olduğu tarih itibari ile en geç 15 gün içinde , Profesör ve Doçent kadroları için ise Rektörlük Personel Daire Başkanlığı tarafından Yardımcı Doçent kadroları ile ilgili Fakülte Dekanlıklarına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

– Son başvuru tarihi tatile gelmiş olduğu durum içerisinde;  bir sonraki iş günü mesai saati tarihi bitimine kadar başvuru yapabilmektedirler. 4 – 657 sayılı Kanun içerisinde yer alan 48. madde içerisinde belirtilmiş olan  şartları taşıyor olması gerekmektedir.

-Belirtilmiş olan koşullara sahip olmayan veya sonrasında koşullara sahip olunmadığı tespit edilen adaylar için atama işlemleri yapılmış olsa bile  yapılan atama kararı iptal edilmektedir.

– Başvuru işlemi yapacak olan adaylar başvuru için şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta yolu ile ilgili yapılacak olan başvuru işlemleri kabul edilmeyecektir.