Personel Alımı

Adalet Bakanlığı CTE 7 Ağustos Tarihine Kadar Cezaevine Öğretmen Alımı Yapıyor!

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında cezaevine 36 öğretmen alımı yapılacağı ifade edildi.

Yayımlanan ilanda Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında görevlendirmek üzere istihdamın sağlanacağı bildirildi.

Ayrıca adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans düzeyinde KPSSP3 puan sıralamasına göre sözlü sınava alınacağı açıklandı.

CTE cezaevi öğretmen alımının yanı sıra 108 psikolog, 24 sosyal çalışmacı, 36 öğretmen ve 3 veteriner hekim alımı yapacak.

CTE CEZAEVİ ÖĞRETMEN ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) cezaevi öğretmen alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan talep edilen genel başvuru şartları şu şekildedir;

1- 657 sayılı Devlet Memurlarını Kanununun 48’inci maddesinde yer alan şartlara uygun olmak.

2- Öğretmen alımına başvuruda bulunacak adayların Milli Eğitim Bakanlığı tarafından MEB’e bağlı eğitim kurumlarına öğretmen olarak atanacakların atamalarına esas olan alanlar ile mezun oldukları yüksek öğretim programları ve aylık karşılığı okutacak derslere ilişkin ilan tarihindeki çizelgede sayılan yüksek öğretim programından mezun olanlardan eğitim fakültesi mezunları dışındaki bölümler için sınıf öğretmenliği sertifikası veya pedagojik formasyon programı bitirmiş olmak.

3- Güvenlik ve arşiv araştırması olumlu olmak.

4- Askerlikle ilişiği olmamak.(Muaf, tecilli, yapmış ya da yedek sınıfa geçmiş olmak)

CTE CEZAEVİ ÖĞRETMEN ALIMI BAŞVURU TARİHİ

CTE öğretmen alımı için başvurular 22 Temmuz 2019 tarihinde başlayacak ve 7 Ağustos 2019 tarihine kadar alınacaktır.

DETAY İÇİN TIKLAYIN

Bir Yorum

  1. Erkek adaylar arasından yazılmış. Sonraki duzeltme metninde kaldirilmis var mi fikri olan

  2. öğretmen alımından kasıt olarak herhangi bir bölüm belirtmiyor. Öğretmenlik bitiren herkes başvurabiliyor demek mi oluyor bu

  3. MEB le aynı ücret ama iş yükü 10 katı ve giriş çıkışta sürekli kemer ve ayakkabı çıkarıp aranarak giriş çıkış , 08.00-17.00 mesai, 2 yılda bir detaylı teftiş.

  4. öğretmen kadrosu için hangi bölümlerden mezun olmak gerekiyor bilginiz var mı?

  5. bu kadar ucu açık bir duyuru yayınlanırmı arkadaşlar ilanda hangii bölüm olduğunu yazmamışlar resmen kurdukları cümlede o kadar anlamsız ki hiç birşey anlaşılmıyor

  6. Bu yorumlardaki soruları sorana kadar ilan metnini okusanız daha kolay olmazmı. Başvurular nereye yapılıyor sorusunu görünce yazmak istedim madde4: başvuru şeklinde oldukça açıklayıcı bir şekilde tarih ve nereye başvurulacağı yazılı . Galiba ilanı okumaya tenezzül dahi edilmemiş.