Personel Alımı

Adalet Bakanlığı CTE En Az Lise Mezunu 200 Şoför Alımına Kimler Başvurabilir ?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri, geçtiğimiz günlerde personel alımı yapacağını duyurdu. Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü ve Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yayınlanan personel alım ilanına göre, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere şoför alımı yapılacak.

CTE şoför alımına kimler başvurabilir? Başvuru için istenen şartlar neler? Başvurular ne zaman sona erecek? İlan detayları neler?

Alınacak Personel:
* Şoför: 200

Şoför Alımına Kimler Başvurabilir?
* En az lise ve dengi okul mezunu olanlar
* T.C. vatandaşı olanlar
* Kamu haklarından mahrum olmayanlar
* Askerliğini yapmış veya tecilli olanlar
* 18 yaşını doldurmuş 35 yaşını bitirmemiş olanlar
* Sağlık durumu çalışmaya uygun olanlar
* Merkezi sınavdan (KPSS) en az 70 puan alanlar
* E sınıfı sürücü belgesi olanlar

Başvurular Nereden/Nasıl Yapılacak?
* Adaylar, yapılacak olan sözlü sınav ve uygulamalı sınava, adalet komisyonu başkanlıklarından veya Bakanlık internet sitesinden temin edecekleri başvuru formunu doldurup, öğrenim belgesi ve sınav sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı yada komisyon başkanlığınca onaylı örneği ile birlikte 30 Aralık 2016  mesai bitimine kadar ilgili adalet komisyonu başkanlığına veya mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuracaklar. 

Sınav Süreci: 11 Ocak 2017 tarihinde yapılacak.Şoför kadrolarına ilişkin sözlü sınav 13 Şubat 2017 ve devam eden günlerde yapılacaktır. Alınacak personel sayısı sözlü sınavın tarihleri sınavı yapacak ilgili komisyonca belirlenerek ilan edilecektir.
 

Bir Yorum

  1. Sonuçlar Ne zaman ve ne şekilde açıklanacak bilgisi olan varmı