Personel Alımı

Aile Bakanlığı KPSS Şartsız 155 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımladı ve yayımladığı duyuru ile Koruyucu ve Önleyici Hizmetler Kapsamında Sosyal Hizmet Merkezlerinin (SHM) Desteklenmesi Projesi için Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından kamu personeli alımı yapılacağını ifade etti.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyurunun ve kamu personeli alım ilanının detaylarını kamu personeli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Buna göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda Vaka Danışmanı, Tercüman, Psikolog, Çocuk Eğiticisi, Öğretmen, Hizmet aracısı kadroları için kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Bu kadrolar için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 155 kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. 

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular 7 Mart 2018 tarihinde başladı ve adaylar başvurularını 19 Mart 2018 tarihine kadar devam edecektir.. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını bazı belgeler ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine şahsen olarak yapacaklardır. Buna göre adaylar başvuruları sırasında “Başvuru belgesi, Nüfus Cüzdanı/ Kimlik Belgesi Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Askerlik durumu belgesi (Türk vatandaşları için), Diploma Fotokopisi (Türk vatandaşları için) ve özgeçmiş” belgelerini yanlarında bulunduracaklardır. Konu ile ilgili olarak alınacak personeller 2 ay süreli istihdam edileceklerdir. 

GENEL ŞARTLAR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 155 kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu kapsamda ilana başvuru yapacak olan adaylarda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından “Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hakkında soruşturma veya kovuşturma olmamak, Askerlik durumu itibarıyla askerlikle ilgisi bulunmamak veya muvazzaflık hizmetini yapmış yahut en az 31.05.2019 sonuna kadar erteletmiş veya yedeğe geçirilmiş olmak,” şartları aranmaktadır. Ayrıca adayların kadrolara göre özel şartlara ulaşabilmeleri için başvuru kılavuzuna tıklamaları gerekmektedir. 

Bir Yorum

  1. Ikı ay mi çalışacaz sonra işsizmi kalacaz bilgisi olan aciklama yapabilirmi

  2. Bende calismak istiyorum Engelliyim yuzde 40 Engelim var Uc ayda bir maas aliyordum Adres degisikligiyle kestiler Ortaokul mezunuyum Allah rizasi icin yardim edin magdur durumdayim evim kira Gelirim yok

  3. Yok arkadaşlar iki ay sanmiyorum ben, iki ay sadece denemeye tâbi tutacaklar galiba, bende birinden duydum

  4. başvuruyu nereye yapacaz…? sinav veya mülakat varmi..?

  5. adana i̇line birakilmasi gereki̇i̇yormuş ne alaka anlayan varmi

  6. 1 yıl çalışma süresi var sonra proje bitiyor.ben iş dışı da yazdım bir sıkıntı olur mu ve maaş ne kadar bilgisi olan var mı?

  7. bulunduğunuzu i̇le başvuru yapacaksiniz elden tesli̇m ve şahsi̇ olarak..