Personel Alımı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 18-50 yaş arası memur alım olacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)  tarafından yeni personel alım ilanı yayımlandı.

BAŞVURULAR 18 OCAK’TA SONA ERECEK

SYDV personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar için iş başvuruları 18 Ocak  tarihinde sona erecek.

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ADRESİ

Başvuru yapacak kişiler 18 Ocak tarihine kadar https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/AnnouncementList.aspx adresi üzerinden başvurularını yapabilirler.

screenshot-6.jpg

SYDV PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Öte yandan SYDV personel alım ilanına başvuru yapacak kişiler için Büro memur alımı başvuru şartları açıklandı. SYDV personel alımı başvuru şartları şöyle:

– Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak.

1) En az Ön lisans mezunu.

2) İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme sınavında 2019-2020 Yılı KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

3) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

4) Belirtilen il ve ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak.

5) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı engeli bulunmamak.

6) Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak.

7) Tercihen en az (B) Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak.

SYDV PERSONEL ALIMI BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. En az önlisans yazmışsınız ama ulan lisans düzeyi istiyor

  2. İstanbul içinde memur alımı yapınız istihdam sıkıntısı çekiyoruz duyun sesimizi artık lütfen çok yorulduk beklemekten kpssli kpss siz memur alımı yapınız lütfen ne olur lisans mezunları olarak bekliyoruz

  3. İstanbul içinde lütfen çok rica ediyoruz kpssli ve kpss siz memur alımu yapınız lisans mezunu iktisatçılar olarak aylardır bunun için bekliyoruz istihdam sıkıntısı ve stressi altındayız lütfen duyun sesimizi artık sayın devlet büyüklerim