Personel Alımı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı SYDV'ye büro memuru alımı yapılacak!

En az  B sürücü ehliyeti olan ve KPSS’den en az 60 puan alan adaylar için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından büro memur alım ilanı yayımlandı.

SYDV’YE  BÜRO MEMURU ALIMI YAPACAK

Büro memuru olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde görev yapacak adayların taşıması gereken başvuru şartlarının yanı sıra adayların başvurularını nereye yapılacağı da bildirildi.

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, ya da tecilli olmak

4) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

6) Ösym tarafından 2018 veya 2019 yıllarında lisans mezunları için yapılan KPSS sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR;

– İyi derecede bilgisayar (Windows,Word, Excel,Powerpoint, vb. ofis programları) kullanabiliyor olmak.

– YÖK Tarafından tanınan üniversitelerin 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının Sosyoloji,Psikoloji,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İktisat,İşletme,Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi,Yönetim Bilişim Sistemleri ,Uluslararası İlişkiler) Halkla İlişkiler, İktisat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi bölümlerinden mezun olmak.

– En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak.

– Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

1.YÖK tarafından tanınan Üniversitelerin Dört Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İktisat, İşletme, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri ,Uluslararası İlişkiler) Halkla İlişkiler, İktisat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi bölümlerinden mezun olmak,

2.Resmi yazışmaları yapabiliyor olmak,

3.Sosyal iletişim becerisine sahip olmak,

4.İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint,vb. ofis programları ) kullanabiliyor olmak,

5.En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak

6.Son 6 aydır Emirdağ İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. (Nüfus Müdürlüğünden alacağı Adres Bilgileri Raporu ile belgelendirmek),

7.İş tanımlarında belirtilen görevlerini aksatacak herhangibir engeli bulunmamak,

8.Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak,

9.En az 5 yıl işten ayrılmayacağını kabul ve taahhüt etmek, taahhütname şartları yerine getirilmediği takdirde, Vakıf Mütevelli Heyeti?nin belirlediği tazminatı ödemeyi kabul etmek.

10.ÖSYM tarafından 2018-2019 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı SYDV'ye büro memuru alımı yapılacak!

SYDV PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ