Personel Alımı

Altınova Belediyesi 6 Memur Alımı İçin DPB Aracılığıyla İlana Çıktı!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı bünyesinde 6 (altı) memur alımı gerçekleştirilecek.

Söz konusu Devlet Personel Başkanlığınca yayımlanan ilanda adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edileceği vurgulandı.

KADRO DETAYLARI

2016 KPSS’den en az 70  puan almış olmak şartı ile; herhangi bir önlisans programlarından mezun olan erkek veya kadın olarak Zabıta memuru alımına başvuru yapılacak ve bu kadroya 1 kişi alınacak.

2016 KPSS’den en az 55 puan almış olmak şartı ile; Lise veya dengi okullardan mezun olan adaylar arasından erkek veya kadın olarak Temizlik Hizmetlisi alımı yapılacak ve 1 kişinin alımı yapılacak.

2016 KPSS’den en az 55 puan almış olmak şartı ile; Meslek liselerinin büro yönetimi veya kooperatifçilik bölümü mezun olunması şartı ile erkek veya kadın adayların başvuru yapabileceği memur alımında 1 kişi alınacak.

2018 KPSS’den en az 55 puan almış olmak şartı ile; Lisans düzeyinde eğitim veren Üniversitelerin Yönetim Bilişim Sistemleri veya Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü mezunu olunması şartı ile beraber düz memur alımı için 1 kişi istihdam edilecek.

2018 KPSS’den en az 55 puan almış olmak şartı ile; Lisans düzeyinde eğitim veren Üniversitelerin İktisat veya İşletme bölümü mezunu olunması gerektiği ifade edildi ve düz memur alımı yapılacağı duyurularak 2 kişinin istihdam edileceği vurgulandı.

Altınova Belediyesi 6 Memur Alımı İçin DPB Aracılığıyla İlana Çıktı!

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilana başvurular 5 Kasım 2018 tarihinde (Pazar) günü başlayacak ve 8 Kasım 2018 tarihinde (Perşembe) günü saat 17:00 itibariyle sona erecek.