Personel Alımı

ATK 200 Kamu Personeli Alımı Genel Şartlar ve Başvuru Detayları

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilan hakkında genel şartlar ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular 4 Haziran 2018 tarihinde başladı ve söz konusu personel alım ilanına başvurular 22 Haziran 2018 tarihinde sona erecektir.  İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapacaklardır. 

Ayrıca başvurular hakkında ilanda “İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Başvuru esnasında fotoğraf ve KPSS sonuç belgesi ile diploma veya geçici mezuniyet belgesinin sisteme yüklenmesi gerektiğinden adayların bu belgelerin pdf ya da resim formatındaki hallerini hazır bulundurmaları gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

GENEL ŞARTLAR

Bunun yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda Adli Tıp Kurumu tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İşte aranan şartlar:

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Son başvuru günü olan 22 Haziran 2018 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezî sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak, Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak, 2016 KPSS’den en az 70 puan almış olmak”

Bir Yorum

  1. Bari hizmetli kadrosunu bize açsaydı adalet bak bağlı adli tıp kurumu