Personel Alımı

Bandırma Belediye Başkanlığı Personel Alıyor

  Bandırma Belediye Başkanlığı Personel Alıyor

Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfası üzerinde yayınlanan ilan gereği, Bandırma Belediye Başkanlığı bünyesinde görev yapacak tam zamanlı olarak çalışacak personeller alınacaktır.

Alınacak olan personellere yönelik bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ALINACAK PERSONEL SAYISI: 2 MİMAR

GENEL ŞARTLAR

Alınacak olan personellere tek aşamalı sözlü sınav uygulanacaktır. Personeller ilgili kurum ilanındaki görevlerine yapılan sözlü sınav sonrası başlayabileceklerdir. Adaylara yönelik aranan şartlar aşağıda yer almaktadır.

657 Sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşıyor olunması gerekmektedir.

Üniversitenin ilgili bölümünden mezun olunması gerekmektedir.

Görevini devamlı yapmalarına engel olabilecek hastalığı bulunmamak,

Herhangi bir ceza almamış olmak gerekmektedir.

SÖZLÜ SINAV : 20.04.2016 tarihinde saat 14:00 olarak belirtilmektedir.

Adaylara tercih için tek aşamalı sınav uygulanacaktır. Uygulanacak olan sınav sonrası adayların tam zamanlı olan göreve başlamaları sağlanacaktır.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

Kimlik fotokopisi,

Öğrenim belgesini gösterir belge veya fotokopisi,

Başvuru formu,

Sağlık raporu,

Fotoğraf, 

Özgeçmiş,

Vesikalık fotoğraf.

İlana başvuruda bulunacak olan adayların,tüm ilan şartlarını taşıdıklarını belgeleyerek 15 Nisan 2016 tarihi ve saat 17.00‘a kadar ilgili başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacak olup, posta yoluyla başvurular kabul edilmemektedir. İlgili ilana ulaşabilmek için http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?0a128a90-6610-4707-9082-fb42d9b1fa1c bağlantısını takip ederek tüm bilgilere ve başvuru koşullarına ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Kamu Personeli mobil uygulamamızı indirerek en güncel kamu ilanlarından ve haberlerinden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.