Personel Alımı

Belediye Memur ve İşçi Alım İlanları (KPSS'li/KPSS Şartsız)

Kamu kurum ve kuruluşları yayımladıkları ilanlar ile personel alımlarına devam ediyorlar. 

Türkiye İş Kurumu, Devlet Personel Başkanlığı ya da kurumların kendilerine ait internet siteleri üzerinden yayımladıkları personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza anlık olarak duyuruyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza belediyeler tarafından yayımlanan işçi ve memur alım ilanlarını derledik. İşte detaylar,

BELEDİYE MEMUR VE İŞÇİ ALIM İLANLARI

Çok sayıda belediye Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile kadrolarında eksik bulunan birimlere personel alımı yapıyorlar. 

İşçi kadroları için en az ilkokul mezunu, memur kadroları ise alım yapılacak unvana göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanlarında çeşitli pozisyonlarda ilanlar yayımlanıyor. 

Söz konusu ilanları yayımlayan kurumlar, alım yapılacağı açıklanan kadrolar ve ilanlara başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPACAĞINI AÇIKLAYAN BELEDİYELER

Türkiye İş Kurumu üzerinden memur veya işçi alımı için ilan yayımlayan belediyeler şöyle,

Gümüşgören Belediye Başkanlığı, Kırka Belediye Başkanlığı, Gölpazarı Belediye Başkanlığı, Armutlu Belediye Başkanlığı, Bozkurt Belediye Başkanlığı, Dedeli Belediye Başkanlığı, Gelibolu Belediye Başkanlığı, Göynücek Belediye Başkanlığı, Babaeski Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Kızılören Belediye Başkanlığı, Pasinler Belediye Başkanlığı, Atabağı Belediye Başkanlığı ve Subaşı Belediye Başkanlığı

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Yukarıda yer alan belediye başkanlıkları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında alım yapılacağı ilan edilen kadroları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Jeoloji Mühendisi, Makam Şoförü, Beden İşçisi (Temizlik), Şoför (Yolcu Taşıma), Beden İşçisi (Genel), Otobüs Kaptanı (Şoförü), Elektrik Tesisat Ustası, Su kanalı işçisi, Şoför-Yük Taşıma, Bahçıvan, Bekçi, Restoran Yöneticisi, Aşçı, Rekreasyon Eğitmeni, Usta Öğretici (Ön Büro Elemanlığı), İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kamyon Şoförü, 

İLANLARA BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlar ile adaylara duyurulan personel alımlarına başvuruda bulunacak adayların ilan metinlerinde yer alan başvuru koşullarına haiz olmaları talep ediliyor. 

Söz konusu personel alımlarında adaylardan talep edilen genel başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak)” 

Bu şartlara ek olarak kurumlar adaylardan, alım yapılacak unvana göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olmalarını, alım yapılacak unvanın gerektirdiği belge ve sertifikalara sahip olunmasını ve tecrübeli veya tecrübesiz olma şartının sağlanmasını talep edebilirler. 

İLANLARA BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Yukarıda kadro detayları ve başvuru koşullarına ilişkin detayları aktardığımız belediye personeli alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. 

İlanlara başvurular ise İşkur’un internet sayfası üzerinden elektronik olarak yapılabileceği gibi İşkur Müdürlükleri aracılığıyla da yapılabilir. 

İlanlara Ulaşmak İçin; İlanlara başvuru yapmak için; https://goo.gl/a2ityA (Verdiğimiz linki tarayıcınıza yapıştırın ve ilana ulaşın. Açılan sayfada İşyeri Türü yazan yeri Kamu olarak işaretleyin ve Ara butonuna basın.)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum