Personel Alımı

Belediyelere KPSS Şartsız Vardiya Amiri, Şoför, Büro Elemanı, Güvenlik Görevlisi Spor Eğitmeni Alımı Yapılıyor

Farklı şehirlerde yer alan belediyeler yayımladıkları ilanlar ile çok sayıda pozisyonda kamu personeli alımı yapıyorlar. 

Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda lise önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri memur alım ilanları ile ilkokul mezunu adayların başvuru yapabilecekleri işçi alım ilanları yer alıyor.  İşte detaylar;

ALIM YAPAN KURUMLAR VE İLANLARA DAİR DETAYLAR

Kamu personeli alımı için 4 farklı şehirde yer alan belediyeler alım ilanları yayımladılar. Alım ilanları yayımlayan belediyeler arasında, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Sarıyer Belediyesi, İstanbul Kağıthane Belediyesi, Muğla Ula Belediyesi ve Burdur Belediyesi bulunuyor.

İlan metinlerinde yer alana kadro detayları ise şu şekilde,

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanında Vardiya Amiri, Aşçı Başı, Büro Memuru alımı yapacağını duyurdu. İstanbul Sarıyer Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda ise Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı ilan edilirken İstanbul Kağıthane Belediyesi Spor Eğitmeni, Şoför ve Çöpçü alımı yapacak. Muğla Ula Belediyesi ilanında Bilet Satış ve Çevre Temizlik personeli alımı yapacağını açıkladı. Burdur Belediyesi ise Elektrik Ustası, Vasıfsız İşçi, Şoför, Operatör, Su ve Kanalizasyon Ustası, Ustabaşı, Tekniker, Büro Elemanı ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacak.

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediyeler tarafından yayımlanan ilan metinlerinde yer alan genel ve özel başvuru koşullarını ana hatlarıyla sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

ürkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak, alım yapılacağı ilan edilen pozisyonun gerekliliklerini karşılamak.

Bir Yorum

  1. Şoförlük işi ariyorum kagithane de oturuyorum Mevlüt oztekine selam lar

  2. b sınıf ehliyetin var kagithane gultepede oturuyorum şoförlük işi arıyorum

  3. b sınıf ehliyetin var kagithane gultepede oturuyorum şoförlük işi arıyorum