Personel Alımı

Birecik HES İşletme Müdürlüğü 39 İşçi Alacak

 Birecik HES İşletme Müdürlüğü 39 İşçi istihdam edecek. Aranılan kriterler ve ilanın detaylarını kamupersoneli.net’de bulabilirsiniz…

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı (DPB) Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü 39 Sürekli İşi Alımı başlığı altında yapılan ilanda Birecik Hes işletme müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere 8 Kumanda Operastörü ( Elektrik Teknisyeni) , Elektrik Bakımında çalışacak 9 Teknisyen ve 3 Tekniker , Makine Bakım departmanında çalışacak 9 teknisyen ve 3 tekniker, İnşaat bakım departmanında çalışacak 1 (Tekniker Proses işçisi), Elektronik Bakım departmanında çalışacak 4 Teknisyen , 2 Tekniker olmak üzere toplamda 39 personel alımı yapacak deniliyor.

İnşaat Bakımı Teknikeri için başvuruda bulunacak adayların , Meslek yüksekokullarının “İnşaat teknolojisi” bölümünden mezun olmaları şart koşuluyor, Elektronik Bakım Teknikeri alımı için başvuruda bulunacak adayların Meslek Yüksek Okulların “Elektronik Teknolojisi” Bölümünden mezun olmaları gerekiyor, Elektrik Bakım Teknikerleri “Elektrik ya da Elektrik enerjisi üretim-iletimve dağıtım” bölümlerden mezun olması gerekiyor, Makine Bakım Teknikeri alımı için Birecik HES’e başvuruda bulunacak adayların “Makine” bölümünden mezun olması gerekmektedir.

 Birecik HES İşletme Müdürlüğü 39 İşçi Alımı için Son Başvuru Tarihi 26 Mart 2016

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı (DPB) Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü başlığı altında açılan ilanın son başvuru tarihi olarak 26 mart 2016 belirlenmiş. Yukarıda sayılan kriterlere uyan adaylar ve ilan hakkında daha fazla bilgi almak isteyen kişiler aşağıda bulunan linkten ilanın detaylarına ulaşabilir.

İlanın detayları için tıklayınız.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Selam ben muğlada yaşıyorum , Bu ilana başvuruyu nasıl yapabilirim?