Personel Alımı

Borsa İstanbul En Az Ön Lisans Mezunu Güvenlik Görevlisi Alıyor

Borsa İstanbul resmi sitesinde yayımlanan ilan ile en az ön lisans mezunu güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alım sınavına katılacak adayların bazı şartları taşımaları gerekiyor. İşte detaylar:

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

T.C. vatandaşı olan ya da yabancı uyruklu olanlardan Türkiye’de çalışma izni olan, 18 yaşını bitirmiş olan, işin gerektirdiği dürüstlük ve itibara sahip olan adaylar başvuru yapabilecek. 

Başvuru yapacak adayların; en az ön lisans mezunu olmaları, 1 Ocak 2017 itibariyle 28 yaşından gün almamış olmaları, en az 1.75 cm boyunda olmaları, vardiyalı çalışmaya engel durumu olmaması, askerlik görevini tamamlamış olması, silahlı özel güvenlik sertifikasına sahip olmaları ve görevini devamlı yapmasına engel akıl veya beden sağlığı sorunbu olmaması gerekiyor.

BAŞVURULARIN ALINMA SÜRECİ

Adaylar, www.borsaistanbul.com internet sitesinin İnsan Kaynakları bölümünden, 1 Ocak 2018 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

PERSONEL ALIM SINAVI ile İLGİLİ HUSUSLAR

Giriş sınavı sözlü olarak yapılacak, gerekmesi halinde yazılı sınav (çoktan seçmeli genel yetenek sınavı) da uygulanacak. Gerekmesi halinde yazılı sınava ilişkin bilgilendirme daha sonra yapılacak.

Sınava katılmaya hak kazanan adayların başvuru formunda belirtmiş oldukları e-posta adresine sınav bilgileri gönderilecek.

 Sözlü sınava davet edilen adayların en az 1,75 m boyunda olmak koşulunu sağlayıp sağlamadıkları sözlü sınav öncesinde tespit edilecek, koşulu sağlamayan adaylar sözlü sınava alınmayacaklar.

İŞE BAŞLAMA SÜRECİ

Yapılan sınavlar sonunda başarılı olan ve görevlendirilmesi uygun görülenlerin başvuru esnasında belirtmiş oldukları e-posta adreslerine iş teklifi yapılır. Adayların kendilerine yapılan bildirimde belirtilen süre içerisinde işe başlamak üzere Borsa İstanbul A.Ş.’ye başvurmaları gerekir. Belirtilen süre içerisinde başvurmayan veya Borsa İstanbul A.Ş.’ce kabul edilebilir bir özre dayanmaksızın süresinde işe başlamayanların görevlendirmeleri iptal edilir. İşe başlama sırasında adaylardan istenecek bilgi ve belgeler daha sonra adaylara bildirilecek.

Borsa İstanbul’da işe yeni başlayan çalışanlar için 2 aylık deneme süresi uygulanır. Bu süre içinde taraflar hizmet akdini bildirimsiz ve tazminatsız feshedebilirler.

Bir Yorum

  1. arkadaşlar güvenlik görevlisi maaşları ne kadar bilgisi olan var mı?