Personel Alımı

BTK 45 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) 45 memur alımı başvuruları 20 Ocak 2017 tarihinde sona ermişti. BTK 45 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı. BTK’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan memur alımı yazılı sınav duyurusu şu şekilde;

“Bilişim Uzman Yardımcılığı sınavına başvuran adaylardan 2015 veya 2016 yıllarında A Grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) ilgili puan türünden en az 70 puan almış olmak kaydıyla, kurumumuza yapılan başvurular arasında gerçekleştirilen puan sıralamasına göre,

Sosyal bilimler alanında, KPSSP-40 puan türünden ilk 100,

Hukuk alanında, KPSSP-79 puan türünden ilk 338,

Mühendislik alanında, KPSSP-2 puan türünden ilk 400

aday belirlenmiş ve yazılı alan sınavına katılmayı hak kazananların listesi aşağıda dikkatinize sunulmuştur.

– Bilişim Uzman Yardımcılığı yazılı alan sınavları 11 Şubat günü Kurumumuz merkez binasında (Eskişehir Yolu 10. Km. No:276 Çankaya/ANKARA) yapılacaktır.

– Hukuk ve Sosyal Bilimler alanında yapılacak yazılı sınav 11/02/2017 Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacaktır.

– Mühendislik alanında yapılacak yazılı sınav 11/02/2017 Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacaktır.

– Adayların güvenlik kontrolü ve salonlara yerleşim için sınavdan 90 dakika önce Kurum Binasında hazır olmaları beklenmektedir.

– Adaylar fotoğraflı (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı, pasaport ve sürücü belgesi) bir kimlik belgesi ile gelmelidir.

– Adayların, yanlarında her türlü delici ve kesici alet, ateşli silah, çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, anahtarlık, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth ve benzeri cihazlar ile kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük (alyans hariç), broş ve diğer takılar, her türlü plastik, cam eşya ve metal içerikli eşyalar, her türlü elektronik/mekanik cihaz ve her türlü müsvedde kâğıt, defter, ders notu, kitap, sözlük, dergi, gazete ve benzeri yayınlar, cetvel, pergel, açıölçer ve benzeri araçlar ile sınav binalarına girmesine izin verilmez. Sınavın yapıldığı bina içerisinde sınav sırasında ya da sınavdan sonra bu tür cihazları taşıdığı tespit edilen adayın sınavı geçersiz sayılır.

– Adaylar yanlarında herhangi bir haberleşme cihazı ile sınav salonuna alınmayacaklardır. Bu nedenle sınav yapılacak binaya bu tür cihazlar getirilmemelidir. Herhangi bir şekilde emanet teslim alınmayacaktır.

– Sınav başlama saatinden sonra 15 dakikadan daha uzun süre geç kalan adaylar sınava alınmayacaktır. Belirtilen süreden sonra geldiği için sınava alınmayan adaylar, sınava alınmamaları nedeniyle hiçbir hak iddia edemezler.

İlgililere duyurulur.”