Personel Alımı

BTK KPSS En Az 70 Puan İle Personel Alımı Yapıyor !

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan Bilgi Teknolojileri Ve İletişim Kurumu Başkanlığının ilanında Genel İdare Hizmetleri Sınıfı bünyesine personel alımı yapılacağı ifade edildi.

BTK tarafından yayımlanan ilanda Bilişim Uzman Yardımcısı pozisyonlarına 47 personel alımı yapılacağı ifade edildi. İlana kılavuzda belirtilen bölümlerden mezun olan adaylar başvuru yapabilecektir.

BTK tarafından yayımlanan ilanda Sosyal Bilimler alanına 10 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Bunun yanı sıra hukuk alanına 12 personel alımı yapılacağı da ifade edilirken Mühendislik alanına 25 personel alımı yapılacağı vurgulandı.

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımaları gerekirken 2018 yılının Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayların kılavuzda belirtilen eğitim şartına haiz olmakla beraber A grubu kadrolar için gerçekleştirilen KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

BTK personel alım ilanına başvurular 15 Kasım 2018 tarihinde başlayacak ve 23 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar bu tarihler arasında mesai saatleri içinde Kurumun merkez teşkilatının bulunduğu Eskişehir Yolu 10. Km. No: 276 Çankaya/ANKARA adresine şahsen ya da posta ile başvurularını gerçekleştireceklerdir.