Personel Alımı

Bu Devlet Kurumlarına Düşük KPSS Puanıyla Memur, İtfaiye Eri, Zabıta Memuru ve İdari Personel Alımı Yapılıyor

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza kamu kurumları tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanlarını anlık olarak aktarıyoruz. Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza bu haberimizde de 50 ve 60 KPSS puanlarıyla başvuru yapabileceğiniz personel alım ilanlarına dair detayları paylaşıyoruz. 

Seçim dönemi öncesi kamu kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık pozisyonlar, ilanlara başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları ve diğer detayları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Kamu kurum ve kuruluşları kendilerine personel alımlarını ait internet siteleri, Devlet Personel Başkanlığı veya Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyuruyorlar.  Bu kapsamda yayımlanan personel alım ilanları çeşitli pozisyonlarda yapılıyor. 

Düşük KPSS puanıyla başvuru yapabileceğiniz personel alımları arasında, Büro Görevlisi, İdari Memur, Uzman Yardımcısı, Zabıta Memuru, Mühendis, Memur ve İtfaiye Eri kadroları bulunuyor. 

Farklı eğitim seviyelerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilanlara dair diğer detaylar şu şekilde,

BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda siz okuyucularımıza aktardığımız kadrolara yapılacak alım ilanları farklı kurumlar tarafından yayımlanmış ilanların derlemesidir. Bu ilanlara başvuruda bulunacak adayların ilanı yayımlayan kurum tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Bu başvuru koşulları kamu kurumlarına personel alımlarında tüm adaylardan talep edilen başvuru koşulları ile ilan metninde yer alan kadroya göre belirlenen özel başvuru koşullarından meydana gelmektedir. 

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, . Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Genel olarak siz okuyucularımıza aktardığımız personel alım ilanlarına dair detaylara haberimizin altında yer alan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İlanları yayımlayan kurumlar, adaylardan talep edilen tüm şartlar ve başvuru sürecine dair detayları bu bağlantılar aracılığıyla görüntüleyebilir ve ilan metinlerine ulaşabilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. İtfaiye mezunları yerine farklı bölümden birini itfaiyeci yapmak istemeleri düşündürücü.

  2. Oncelikle çok güzel bir iş yapıyorsunuz tebrik ederim ancak ilanlara net olarak kurum sayfasına yönlendirecek linkler verseniz ne güzel olurdu okuyoruz bilmem kaç bin memur alımi var ama adres, site vs. Nerde yahu bu alimlar anca okuyoruz