Personel Alımı

Danıştay Başkanlığı Kadrolu Memur Personel Alımı Yapıyor

Danıştay Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda kadrolu olarak şoför alımının yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanda adaylarda KPSS şartının aranması dikkat çekti. Danıştay Başkanlığının kadrolu memur personel alım ilanına ilişkin genel şartlar ve başvurular hakkında tüm ayrıntıları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Danıştay Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Danıştay Başkanlığı KPSS puanını esas alarak kadrolu memur personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alım ilanında Danıştay Başkanlığının şoför kadrosu için personel alımı yapacağı da ifade edildi. Danıştay Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanının tüm detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞVURU TARİHLERİ

Danıştay Başkanlığı personel alım ilanına başvurular 8 Ocak 2018 tarihinde başlayacaktır. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların başvurularını 12 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirecekleri de ifade edilmiştir. Söz konusu başvurular verilen başvuru tarihlerinde mesai saatleri içerisinde gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Ayrıca adaylar söz konusu ilan için başvurularını Danıştay Başkanlığının internet sitesi olan “http://www.danistay.gov.tr”den temin edecekleri başvuru formunu doldurmak, imzalamak ve fotoğraflı bir şekilde kamupersoneli.net olarak aşağıda belirttiğimiz başvuru evrakları ile birlikte Danıştay Başkanlığı Üniversitelerarası Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 149 Çankaya / Ankara adresine yapılacaktır. Ayrıca posta, kargo ya da APS ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

GENEL ŞARTLAR

Danıştay Başkanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylardan bazı şartları taşımalarını istemektedir. Buna göre başvuru yapacak olan adayların “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, ) Danıştay Personeli Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin Genel Şartlar başlıklı 5’inci maddesinin 1’inci fıkrasının b bendinde yer alan “İlk defa Devlet memurluğuna atanacaklar için Başkanlık tarafından ilan edilen sınavın yapılacağı yılın son günü itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak” hükmü uyarınca sınavın yapılacağı yılın son günü olan 31/12/2018 tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (31/12/1983 ve sonrası doğmuş olanlar başvuru yapabilirler.), 

2016-KPSS lisans ve 2016-KPSS ortaöğretim/ön lisans sonuçlarına göre (lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94) puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak, Arşiv araştırması sonucu olumlu olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

Bir Yorum

  1. Kac kisi alinacak Lise mezunuyum Benim b sürücü belgem var 69 aldim basvurabilirmiyim

  2. 62 900 puan aldim lise mezunuyum 74 dogumluyum. Bu yaş isi uzatilamazmi

  3. B sınıfı ehliyet geçerli degilmi bı cevap veeilse

  4. Yanlız Şoför Alımı ve E sınıfı Ehliyet.Olmuyor olmuyor.Malesef Oğlum bunada giremeyecek.