Personel Alımı

Devlet Kurumlarına KPSS Puanıyla 1143 Sağlık Personeli Alımı Yapıyorlar (Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu)

Kamu kurumları tarafından 1143 sağlık personeli alımı için ilan yayımlandı. Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralamasına göre yapılacağı açıklanan sağlık personeli alım ilanlarında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabilecekleri kadrolar bulunuyor. 

Söz konusu ilanlarda yer alan kadrolar, ilanlara başvuru koşulları ve diğer detayları sizlere aşağıda aktarıyoruz. İşte detaylar,

SAĞLIK PERSONELİ ALIM İLANI YAYIMLAYAN KURUMLAR

Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden sağlık personeli alımı yapacağını açıklayan kurumlar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Kahramanmaraş Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi. İstanbul Teknik Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Söz konusu sağlık personeli alım ilanlarında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılacağı bildirildi. Kamupersoneli.net olarak sizlere bu kadroları ana hatlarıyla aşağıda aktarıyoruz. İlanlara ve kadrolara ilişkin daha detaylı bilgilere haberimizin altında bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz. 

Eczacı, Fizyoterapist, Psikolog, Biyolog, Diğer Sağlık Personel, Sağlık Teknikeri, Diyetisyen, Hemşire, Sosyal Çalışmacı, Dil ve Konuşma Terapisti, Çocuk Gelişimcisi, Röntgen Teknisyeni, Perfüzyonist, Anestezi Teknikeri, Laborant, Ebe, Büro Personeli

İLANLARA BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda siz ziyaretçilerimize alım yapacağını açıklayan kurumları ve alım yapılacağı ilan edilen pozisyonların detaylarını aktardık. 

Bu kamu kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların, her bir kurum tarafından ayrı ayrı belirlediği başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak. Talep edilen KPSS şartını sağlamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesini sağlamak varsa deneyim ve tecrübe şartını karşılamak.