Personel Alımı

Devlet Personel Başkanlığı Naklen Atama İle Personel Alımı Yapacak

Devlet Personel Başkanlığı kendisine ait internet sayfası üzerinden bir duyuru yayımladı. DPB tarafından yayımlanan duyuruda kurumun ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere naklen atama yöntemiyle personel alımı yapacağı ifade edildi. 

DPB NAKLEN ATAMA İLE KAMU PERSONELİ ALIMI YAPACAK

Devlet Personel Başkanlığı yayımladığı duyurusunda, Başkanlıkta görevlendirmek üzere üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 74 üncü maddesine göre kurumlar arası nakil yoluyla aşağıdaki niteliklere sahip Avukat unvanlı kadrolara naklen personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylardan talep edilen başvuru koşulları ise şu şekilde; Halen herhangi bir kamu kurum veya kuruluşunda 657 sayılı Kanunun 4/A maddesine göre Avukat unvanlı kadroda çalışıyor olmak, Hakkında devam etmekte olan veya aleyhine sonuçlanmış adli/idari soruşturma bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak veya askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Devlet Personel Başkanlığı naklen atama ile Avukat alım ilanına başvuru yapacak adaylardan başvuru koşullarına uygun adaylar başvurularını, Başvuru Dilekçesi, Görev Yaptığı Kurumdan Onaylı Hizmet Belgesi, Özgeçmiş evrakları ile birlikte 3 Ğustos tarihine kadar Devlet Personel Başkanlığına şahsen veya aşağıda yazılı iletişim adresine (Devlet Personel Başkanlığı İzmir Caddesi No:41 Kızılay-Çankaya/Ankara) posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.