Personel Alımı

DHMİ ve Farklı Firmalara En Az İlkokul Mezunu 5 Bin 315 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile ilanlarını yayımlayan firmalar toplamda 5 bin 315 güvenlik görevlisi alımı yapacaklardır. 

Söz konusu ilanlara göre eğitim seviyesi değişmektedir. Ancak Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlara en az ilkokul mezunu olan adayların başvuru yapabilecekleri belirtildi. 

DHMİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkılarak farklı illerde güvenlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi. Buna göre işe alınacak olan personeller 1 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında çalışacaklardır. 

DHMİ ve bünyesinde bulunan havalimanları ile bu havalimanlarına bağlı Seyrüsefer Yardımcı İstasyonlarına toplam 3 bin 504 güvenlik görevlisi alımı için ihaleye çıkıldı. Özel güvenlik görevlisi hizmet alımı için ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 1 Kasım 2019 tarihinde yapılacaktır.

İŞKUR ÜZERİNDEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile firmaların yayımladıkları ilanlara göre 1666 genel güvenlik görevlisi, 57 silahlı güvenlik görevlisi ve 88 silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır.

Adaylar aşağıdaki link üzerinden “CTRL + F” tuşlanarak arama butonuna da ‘güvenlik görevlisi’ yazıldığında ilanlara kolaylıkla ulaşabileceklerdir. Adaylar başvuru yapmak için şifreleri ile İŞKUR’a giriş yapmalıdır. İŞKUR kaydı bulunmayan adaylar online olarak kayıt yaptırabilirler. 

Bir Yorum