Personel Alımı

DİB, GSB ve Adalet Bakanlığı 1678 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Adalet Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden ilanlar yayımlandı. Bunun yanı sıra Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı TYP kapsamında işçi alım ilanı yayımlandı. 

İŞKUR ve DPB aracılığı ile yayımlanan ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

DİB PERSONEL ALIM İLANI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda 14 adet müfettiş yardımcısı alımı yapılacağı ifade edildi. Bunun yanı sıra yayımlanan bir diğer ilanda ise 29 adet Din Hizmetleri Ataşesi ve Din Hizmetleri Müşaviri alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu alımlara ilişkin başvurular devam ederken kadrolara göre son başvuru tarihi değişmektedir.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Adalet Bakanlığı tarafından 1600 hakim ve savcı alımı yapılacağı ifade edilen ilanda 1000 adli yargı hakim ve savcı adayı ile 500 avukat mesleğinden hakim ile savcı adayı alınacağı bunun yanı sıra 100 idari yargı hakim adayı alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu personel alım ilanına başvurular 1 Kasım’da başlarken 8 Kasım’da sona ereceği belirtildi.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanda TYP kapsamında 35 personel alımı yapılacağı ifade edildi. İşe alınacak olan personeller 177 gün çalışacak. Adayların başvurularını bugün içinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.