Personel Alımı

DPB'de 55 KPSS Şartıyla ile Yayımlanan Belediye Memuru Alım İlanları

3 farklı belediye başkanlığı Devlet Personel Başkanlığı’nın İş İlanları sayfasında memur alım ilanı yayımladı. 

Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri bu belediye memuru alım ilanlarında yer alan açık kadroları ve başvuru süreçlerine dair detayları sizlerle buluşturuyoruz. 

3 BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI YAPIYOR

Kadrolarında bulunan açık pozisyonlara personel alımı yapacağını duyuran belediyeler alım yapacakları personel sayıları şu şekilde; 

İstanbul Sultangazi Belediyesi yayımladığı ilanında 25 belediye memuru alımı yapacağını duyurdu. Niğde Alay Belediyesi yayımladığı personel alım ilanında tek bir kadrodan bir personel alımı yapacağını açıklarken Edirne Meriç Belediyesi yayımladığı ilanında 6 personel alımı yapacağını duyurdu. 

ALIM YAPACAK KADROLAR

Yayımladıkları ilanlar belediye memuru alımı yapacağını duyuran belediyeler çok sayıda pozisyonda alım yapacaklar. Bu kapsamda ilan metinlerinde yer alan açık pozisyonları sizlerle paylaşıyoruz. 

İstanbul Sultangazi Belediyesi yayımladığı ilanında 55 ve 60 KPSS puan şartıyla, Memur, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Bilgisayar İşletmeni ve Memur alımı yapacağını ilan etti. Niğde Alay Belediyesi 65 KPSS puan şartıyla Tekniker alımı yapacağını açıkladı. Edirne Meriç Belediyesi ise ilanında 55 ve 60 KPSS puan şartıyla İtfaiye, Zabıta, Memur ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni istihdam edecek. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediyeler tarafından yayımlanan alım ilanlarına başvuru yapacak adayların KPSS şartının dışında belediyeler tarafından ilan edilen ve sizlere aşağıda aktardığımız koşulları da yerine getirmeleri gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

Adayların bu şartlar dışında alım yapılacak pozisyonların gerektirdiği özel koşullara da haiz olmaları isteniyor.

Bir Yorum