Personel Alımı

DPB'den KPSS'li ve KPSS'siz Büro Personeli, Bilişim Personeli ve Sağlık Personeli Alımı İş İlanları!

Kamu kurum ve kuruluşları personel alımı yapmaya devam ediyorlar. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet adresi üzerinden yayımlanan ilanlarda farklı kurumlarda görevlendirmek üzere büro personeli, bilişim personeli ve sağlık personeli alımı yapılacağı açıklanmıştır.

İlanlara başvuru yapacak adayların hem genel şartlar ve hem de özel kadro başvuru şartlarına uygun olması talep edilmektedir.

Bu nedenle başvuru yapacak adaylar genel şartlara haiz olsa bile kadro özel şartlarına uygun olmaması durumunda başvurusu kabul edilemeyecektir. Başvurusu kabul edilse bile, atanmaya hak kazanamayacaktır.

İlanlara başvurular kurumların belirtmiş olduğu adreslere veya online olarak bildirilen web adresleri üzerinden gerçekleştirilecektir.

BÜRO PERSONELİ, BİLİŞİM PERSONELİ VE SAĞLIK PERSONELİ ALIMI YAPACAK KAMU KURUMLARI

Büro personeli, bilişim personeli ve sağlık personeli alımı yapılacak kamu kurum ve kuruluşları ise;

“Türk Standardları Enstitüsü, İstanbul Üniversitesi–Cerrahpaşa Rektörlüğü, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü” olarak açıklanmıştır.

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ PERSONEL ALIMI DETAYI

Türk Standardları Enstitüsü tarafından yayımlanan ilan kılavuzunda “net yazılım geliştirme uzmanı, java yazılım geliştirme uzmanı, sistem uzmanı, ağ uzmanı ile veri ambarı uzmanı” kadrolarına personel alımı yapılacağı açıklandı.

Türk Standardları Enstitüsü kamu personeli alımına yapılacak başvurular ise 1 Temmuz 2019 tarihinde başlayacaktır ve 13 Temmuz 2019 tarihinde sona erecektir.

DETAY İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ–CERRAHPAŞA REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI DETAYI

İstanbul Üniversitesi–Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanda ise en az lise mezunu 40 hemşire alımı yapılacağı açıklanmıştır.

İlanlara yapılacak başvurular ise İstanbul Üniversitesi–Cerrahpaşa Rektörlüğü yönetim binasına şahsen olarak gerçekleştirilecektir.

DETAY İÇİN TIKLAYIN

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI DETAYI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda ise 

8 Yağcı (Lise ve dengi okul mezunu)

18 Gemici (Lise ve dengi okul mezunu)

3 Mühendis yardımcısı (Lisans mezunu)

2 Başmühendis (Lisans mezunu)

2 İkinci Kaptan (Lisans mezunu)

8 Büro Personeli (Lisans mezunu)

2 Haberleşme Mühendisi (Lisans mezunu)

2 Elektrik ve Elektronik Mühendisi (Lisans mezunu)

2 Harita Teknikeri (Önlisans mezunu

kadrolarına personel alınacağı açıklandı. Başvurular ise 17 Haziran ile 21 Haziran 2019 tarihleri arasında alınacaktır.

DETAY İÇİN TIKLAYIN

Bir Yorum

  1. Ben bir anne olarak 2 ünüversite okuttum 4 ýıldır evde oturuyorlar.sonrada yaş 30 olunca akmıyorlar.Bende soruyorum eger iş yoksa beden kredi veriyorsunuz ödeyemiyoruz faizi işliyor..