Personel Alımı

DSİ, İl Tarım Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Müdürlüğü Gibi Kurumlar Devlet Memuru ve Kamu İşçisi Alıyor

Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden çok sayıda devlet kurumu personel alımı yapacağını duyuruyor. 

Bu alım ilanlarının arasında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri memurluk kadroları yer alırken en az ilköğretim mezunu adaylar arasından kamu işçi alımları yapılıyor. 

Kamupersoneli.net olarak sizlere bizlerde bu haberimizde bu alım ilanlarını yayımlayan kurumlar ve bu kurumların alım yapacağı kadroları derledik. Ayrıca söz konusu alım ilanlarında normal vatandaşların dışında engelli vatandaşlar ile terörle mücadele kapsamında yaralanan adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar yer alıyor. 

ALIM YAPACAK KURUMLAR

İŞKUR üzerinden çok sayıda kurum devlet memuru ya da kamu işçisi alımı için ilan yayımladı. 

Bu kurumların arasında, ”Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, Manisa Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliği, Türkiye Belediyeler Birliği, TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürlüğü, Uzundere Belediye Başkanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü(Kamu), Erdek Belediye Başkanlığı Merkez, İzmit Öğretmenevi Ve Aso Müdürlüğü, Trakya Tarımsal Araştırma Ens. Müdürlüğü, Tirebolu Belediye Başkanlığı, Bozkır Belediye Başkanlığı ” yer alıyor. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıda yer alan kamu kurumları tarafından yayımlanan alım ilanlarında çok sayıda pozisyonda alım ilanı bulunuyor. Bu alım ilanlarında çeşitli eğitim seviyelerinden mezun ve başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvuru yapabiliyor. İşte alım yapılacak o kadrolar,

Büro Memuru (Genel), Mekaniker-Lokomotif, Elektrikçi (Genel), Muhasebeci, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, Tesviyeci, Uzman (Genel), Büro İşçisi, Garson (Servis Elemanı), Bulaşıkçı (Stevard), Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri), Telefon Santral Operatörü, Hayvan Bakıcısı, Bahçıvan, Temizlik işçisi (el ile – cadde, sokak, park vb.), Garson (Servis Elemanı), Soğutma Sistemi Operatörü

İLANLARA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar, İŞKUR İŞ İlanları Sayfası üzerinden ilanı yayımlayan kurumun ilan metninde yer alan koşulların tamamını sağlaması gerekiyor. Bu koşullar kurumdan kuruma değişiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Varsa KPSS puan şartını sağlamak.

İLANLARA BAŞVURU YAPMAK

Söz konusu alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilanlara ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler. 

Adayların ilanlara ulaşmaları için ayrıca sizlere verdiğimiz bağlantıya tıklayan adaylar çılan sayfada karşılarına gelen arama bölümlerinde İşyeri Türü yazan kısmı Kamu olarak işaretleyip arama butonuna bastıklarında İŞKUR Kamu Grubu alım ilanları bölümüne ulaşacaklar.

Bir Yorum

  1. Ulan işcimi alıyonuz devlet memumrumu belge üstünu belge istiyonuz altı üstu isci

  2. lise mezunuyum ağır vasıta ehliyetim var 26 yaşındayım adana dsi personel alımı varmı?