Personel Alımı

Düşük KPSS ile Kamuya Devlet Memuru, İşçi, Zabıta ve VHKİ Alımı Yapılıyor

Kamupersoneli.net ailesi olarak siz okuyucularımıza çeşitli platformlar üzerinden yayımlanmış memur ve işçi alım ilanlarını derleyip anlık olarak duyuruyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza farklı kamu kurumları tarafından Devlet Personel Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu ya da kurumların kendilerine ait internet siteleri üzerinden yayımladıkları ilanları derledik. İşte düşük KPSS puanıyla başvuru yapabileceğiniz kamu personeli alım ilanları,

İLANLARA DAİR DETAYLAR

DPB, İŞKUR veya kurumların internet siteleri üzerinden çok sayıda kamu kurumu memur ve işçi alımı yapıyorlar. İlan yayımlayan bu kurumlar arasında ise farklı şehirlerde yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Belediye Başkanlıkları, Öğretmenevi, Orduevi, İl Tarım Müdürlüğü gibi kamu kurumları ve bakanlıklar, bakanlıklara bağlı kurumlar bulunuyor. 

Bu kurumlar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan kadrolar arasında Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Zabıta Memuru, İşçi, Büro Memuru, Ofis Personelleri, Mühendis, Tekniker kadroları, Sağlık Personelleri, Yardımcı Personeller, Hizmetli, Şoför, Güvenlik Görevlisi, Asistan, Uzman Yardımcısı gibi kadrolar yer alıyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Düşük KPSS ile personel alımı yapacağını ilan eden kurumlar ve kadrolarına dair bilgileri genel olarak yukarıda sizlere aktardık. Bu çerçevede ilanlara dair tüm ayrıntıları haberimizin altında bulunan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net olarak ilanlara başvuruda bulunacak adayların dikkat etmeleri gereken tüm hususları aktarıyoruz. Kurumların yayımlamış oldukları ilan metinlerinde yer alan başvuru koşullarını sizlerle buluşturuyoruz.

Devlet memurluğuna alınacak kişi Türk Vatandaşı olmalı, Söz konusu DMK ‘da bulunan 40 ‘ıncı maddedeki yaş şatlarını taşımalı, 657 sayılı kanun içerisinde 41’inci maddesindeki öğrenim şartlarını taşımalı, Devlet memuru olarak alınacak kişinin kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir. Devlet memuru olacak alınacak kişinin askerlikle ilgisinin bulunmaması , askerlik çağına gelmemiş olması, askerlik çağına gelmiş ise muzavvaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması şartı aranıyor. Devlet memuru olarak alınacak kişinin akıl hastalığının bulunmaması gerekiyor. Özel koşullar arasında ise asgari KPSS puan şartını sağlamak, alım yapılacak pozisyona göre belirlenen eğitim şartını sağlamak ve kurumların talep ettiği tüm özel koşullara haiz olmak.