Personel Alımı

Düşük KPSS Puanıyla Tahsildar, VHKİ, Hizmetli ve Zabıta Alınıyor (Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu)

Kamu kurum ve kuruluşları Devlet Personel Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu ve kendilerine ait kurumsal internet siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile kadrolarında personel açığı bulunan birimlerine personel alımlarına devam ediyorlar. 

Personel alımı adına ilan yayımlayan bir kurumda, Sivas’a bağlı Güneykaya Belediyesi oldu. Belediye yayımladığı ilanında en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği çeşitli kadrolarda memur alımı yapacağını ilan etti. 

İŞTE KADRO DETAYLARI

Söz konusu kurum tarafından yayımlanan ilana göre,  Sivas Güneykaya Belediyesi 63 KPSS puanıyla dört farklı pozisyonda kamu personeli alımı yapacak. Tahsildar Memur, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ), Hizmetli ve Zabıta Memuru alımı yapacak. İlanda yer alan tüm pozisyonlara kadın ve erkek adayların başvuru yapabileceği bildirilirken adaylardan talep edilen eğitim şartları ve detayları şu şekilde,

BAŞVURU KOŞULLARI

Kurum tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların, ilan metninde yer alan başvuru koşullarını sağlamaları halinde yapacakları başvuruların kabul edileceği aksi takdirde adaylar başarılı olsalar bile atamalarının yapılmayacağı belirtildi. 

İlan metninde yer alan ve adaylardan sağlamaları talep edilen başvuru koşulları şu şekilde,

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

İlan metninde ayrıca Zabıta kadrosu için bazı özel koşullar talep edildi. İlana göre zabıta pozisyonuna başvuru yapacak adayların erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olması talep ediliyor. 

İLANA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Sivas Güneykaya Belediyesi tarafından yayımlanan ilana başvuru süreci devam etmekte olup adaylar başvurularını 28 Haziran tarihine kadar Sivas İli Güneykaya Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğüne istenilen evraklar ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapacaklar. Zabıta ilanına yapılacak başvurular sadece şahsen yapılacak. 

Adaylardan talep edilen başvuru evraklarının listesi şu şekilde,  İş Talep Formu Sivas Güneykaya Belediyesi’nden temin edilecektir. (Adaylar kurum tarafından talep edilen başvuru formuna belediyenin internet sitesi üzerinden veya belediyeyi arayarak ulaşabilirler. ) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesinin fotokopisi, Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesinin çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, 2 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum