Personel Alımı

EGM Polisevi Müdürlüğü'ne KPSS Şartsız Personel Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü tarafından personel alım ilanı yayımlandı. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı puan şartı olmadan yapılacağı duyurulan personel alım ilanında çeşitli pozisyonlarda personel alımları yapılacağı duyuruldu. 

Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan ayrıntılar şu şekilde,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

İşkur’un web sayfası üzerinden yer alan iş ilanları bölümünde yayımlanan personel alım ilanında farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar olduğu bildirildi. 

Yayımlanan ilana göre alımlar KPSS şartsız kura usulü ile yapılacağı duyuruldu. 

İlan metninde yer alan açık pozisyonlar şu şekilde,

Elektrik Teknisyeni, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Bilgi İşlem Destek Elemanı, Mutfak Görevlisi, Bulaşıkçı, Temizlik Görevlisi, Aşçı Yardımcısı, Ön Muhasebeci, Garson, Genel Alan Temizleme ve Düzenleme Görevlisi /Meydancı, Boyacı, Izgara Ustası, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) (Engelli Kadro), Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla adaylara duyuran personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların bazı koşulları sağlamaları gerekiyor. 

İlana başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşullarını şu şekilde,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak ve Yukarıda yer alan açık pozisyonlara göre belirlenen eğitim şartını sağlamak. 

İLANA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 22 Mart tarihine kadar yapmaları gerekiyor. 

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını, Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfasına üye olduktan sonra İşkur iş ilanları kısmından söz konusu ilana ulaşarak elektronik olarak yapabileceklerdir. Ayrıca adaylar ilana İşkur Müdürlükleri aracılığıyla şahsen de başvuruda bulunabilirler. 

İlanlara ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan linki kopyalayıp adres satırına yapıştırdıktan sonra İşkur iş ilanları sayfasına ulaşacaklar. Açılan sayfada İşyeri Türü yazan bölümde kamu işaretleyip arattıklarında söz konusu ilanlara ulaşabilirler. Adaylar ayrıca açılan sayfada İşyeri Unvanı bölümüne kurum adını yazıp arattıklarında da ilana ulaşabilirler. 

Söz konusu ilana ulaşmak için kullanabileceğiniz bağlantı adresi; https://goo.gl/LkFU6q

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bakin iste alim yapiyorlar ama kadro yine yok ya bizi insan yerine sokmuyorlar bakin EGM balta limani polisevi bi devlet kurumu degilmi yoksa ben anliyamiyorum sosysl tesis mi geciyor? Ama tum devlet kurumlarina kadro aciyorlar neden su polisevkerine ac miyorlar anlamis deģilim

  2. Biz her zaman boşta mı kalalım bunu mu istiyorlar anlamıyorum vAllahi ben almışım 69.98 polisliğe başvuru yapamıyorum bu nasıl bir mantık.