Personel Alımı

EGM, TCDD ve Tapu Kadastro KPSS Paunıyla Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Kamu kurumları kendilerine ait internet siteleri, Türkiye İş Kurumu ya da Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesi üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımlarına devam ediyorlar. 

Yayımlanan bu ilanları siz okuyucularımıza Kamupersoneli.net olarak anlık duyuruyoruz.

Bu haberimizde siz okuyucularımıza 3 farklı kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını derledik. 

ALIM YAPACAĞINI DUYURAN KURUMLAR

Kamu kurumları kadrolarında eksik bulunan birimlerine personel alımı yapıyorlar. 

kadrolarında bulunan personel ihtiyacını gidermek adına 3 kamu kurumu ilan yayımladı. Bu kurumlar arasında, Emniyet Genel Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Personel alımı yapacağını 3 farklı kurum çeşitli kadrolarda personel alımı yapacaklarını duyurdular. 

Söz konusu personel alımlarının Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralamasına göre yapılacağı duyuruldu. 

İlana göre bu üç kurumdan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 125 Arşiv Uzmanı, TCDD Genel Müdürlüğü 8 Tesviyeci ve Emniyet Genel Müdürlüğü ise Meteoroloji Mühendisi pozisyonuna 1 kişi istihdam edecek.

GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar devlet memurları kanununda yer alan genel başvuru şartlarını sağlamak zorundalar.

Adayların genel başvuru şartlarının yanı sıra alım yapılacak kadroya göre belirlenen özel koşulları da sağlamaları gerekiyor. 

Genel Başvuru Koşulları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, Alım yapılacak unvana göre belirlenen eğitimşartını sağlamak, Kamu Personeli Seçme Sınavından istenilen düzeyde puan almış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf tutulmak yada tecilli durumda olmak.

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. 

Bir Yorum

  1. Bn üniversite mezunuyum Maliye bölümü mezunuyum şuan işim yol