Personel Alımı

EGM ve TİKA Kamu Personeli Alımı İçin İlanlar Yayımladı

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından ilanlar yayımlandı.

Söz konusu yayımlanan ilanlarla beraber kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı.

EGM ve TİKA tarafından yayımlanan ilanlara yönelik merak edilen tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

TİKA KAMU PERSONELİ ALIM İLANI

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı ve yayımlanan ilan metni içerisinde yer alan detaylara göre 10 adet kamu personeli alımı yapacağına yer verildi.

TİKA’dan kamu personeli alım ilanına yönelik olarak açıklanan detaylar içerisinde ise; “2018 yılı için de Başkanlığımızca 10 yerli ve yabancı uyruklu sözleşmeli uzman istihdam edilecektir” denildi.

Ayrıca yayımlanan kamu personeli alım ilanına başvuruların 18 Haziran 2018 tarihinde başlayacak ve 22 Haziran 2018 tarihinde sona ereceği ifade edildi.

EGM KAMU PERSONELİ ALIM İLANI

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüne sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyurulurken ilana başvuru yapacak adaylardan başvuru şartlarına haiz olmaları gerektiği belirtildi.

Yayımlanan ilan içerisinde ise 1 kuru temizlemeci ve 2 aşçı yardımcısı alımı yapılacağına yer verilirken ilan metni içerisinde yer alan detaylarda ise;

“Müdürlüğümüz Sosyal Tesisinde istihdam edilmek üzere ücreti sosyal tesisimiz gelirlerinden karşılanmak suretiyle Türkiye İş Kurumu Ankara Çankaya Hizmet Merkezi aracılığı ile (2) adet Sözleşmeli Aşçı Yardımcısı alımı yapılacaktır.

Önemli Not: Adaylar Müracaatlarını 6 Haziran 2018- 18 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumuna yapacak olup, Müdürlüğümüzce müracaat alınmayacaktır.” ifadeleri yer aldı.