Personel Alımı

En Az 55 KPSS Puanı Şartı Olan Adaylar Arasından Kadın ve Erkek İtfaiye Eri Alımı İş İlanı Yayımlandı!

Isparta İli Sütçüler Belediyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam etmek üzere Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre en az 55 KPSS puanı şartı olan adaylar arasından kadın ve erkek itfaiye eri alımı iş ilanı yayımladı.

Resmi Gazete’de yayımlanan iş ilanına başvuru yapacak adayların itfaiye eri alımı için talep edilen başvuru şartlarına uygun olmak zorundadır. 

Ayrıca başvuruların 9 Eylül- 13 Eylül 2019 tarihleri arasında alınacağı duyuruldu ve başvuru şartlarına uygun olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

KADRO DETAYI

Yayımlanan iş ilanlarına başvuru yapacak adaylar alt kısımda yer alan kadro özel şartına dikkat etmek zorundadır.

En Az 55 KPSS Puanı Şartı Olan Adaylar Arasından Kadın ve Erkek İtfaiye Eri Alımı İş İlanı Yayımlandı!

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

İtfaiye eri alımı iş ilanında yer alan genel başvuru şartları şu şekildedir;

Türk vatandaşı olmak.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

DETAY İÇİN TIKLAYIN

Bir Yorum

  1. Yazıklar olsun 4 yıllık nedir ya bu itfaiyenin egitimi iki yıllık kimlere peştah çekiyorsunuz yazık bu ulkeninn haline saçmalıktan başka bir şey degil belediyeleri babanizinn yeri sanıyorsunuz iki cihandada bunun hesabı Allah tarafından çıkar bırakın onun bunun yakını işe sokmayı bolumumu okuyan garibanlara yönelin

  2. Sivil savunma ve itfaiyecilik önlisans. Bölümü mezun kardeşlerimiz sağda solda boş gezerken torpilin cirit attığı ülkede bu alıma şaşırmamak lazım !!

  3. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümü okuyup, sabahın 5 inde hergün başka ile itfaiyeci olmak için üniversiteye giden oğlumun hakkını, 4 yıllık herhangi bir bölümle nasıl denkleştirebilirsiniz? Madem öyle kapatın bu yüksekokulu. . .Hangi istasyonlara girmiş, hangi eğitimleri almış, hangi stajı yapmışlar.Hangi canı (hayvan yada insan vs.) kurtarmışlar da hak sahibi oluyorlar.Saçmalık! okulunu bitirenler atama beklerken depresyona girer, yakını olanlar işe girer olmuş.Bu devran değişmeli.

  4. İTFAİYECİLİK 2 YILLIK BİR BÖLÜMKEN İTFAİYE ERİ ALIMINDA LİSANS MEZUNU ARAMAK ANCAK TURKİYEDE OLUR

  5. 4 yıllık üniversite okuyacaksın sonra yürü yangın söndürmeye,bi elinde kitap bi elinde hortum