Personel Alımı

En Az 60 KPSS Puan Şartıyla Sosyal Yardım Memuru, Zabıta ve Büro Görevlisi Alımı Yapılacağı İlan Edildi

3 farklı devlet kurumu ilgili birimlerinde görev vermek adına memur alımı yapacaklarını duyurdular. 

Bu kamu kurumları tarafından yayımlanan memur alım ilanlarında yer alan açık kadrolar, adaylarda aranan genel başvuru koşulları ve başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detayları sizlere aşağıda ayrıntılı bir şekilde aktarıyoruz. 

Rize Hemşin SYDV – Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru

Rize Hemşin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı bir ilan ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 26 Ekim tarihine kadar başvuru yapılabilecek olan ilana 35 yaşından küçük adayların başvuruları kabul edilecek. Herhangi bir lisans bölümünden mezun olmak şartının yer aldığı ilanda ayrıca 60 KPSS puan şartı ve ilanın yayımladığı ilçede bir yıl ikamet etme şartları da bulunuyor. 

Balıkesir Bigadiç SYDV – Büro Görevlisi

Balıkesir Bigadiç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı personel alım ilanında Büro Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri(İşletme, İktisat, Ekonometri, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi) ve Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği ilanda 60 KPSS puan şartı bulunuyor.  

İlanda ayrıca Bigadiç İlçesi sınırlarında 6 ay ikamet şartı ve B sınıfı ehliyet şartıda bulunuyor. 

İstanbul Fatih Belediyesi – Zabıta Memuru

Fatih Belediye Başkanlığı yayımladığı bir ilan ile 30 Zabıta Memuru alımı yapacağını duyurdu. Kadın ve erkek adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında adaylardan 70 KPSS şartı isteniyor. Zabıta Belediye yönetmeliğinde yer alan tüm özel şartların sağlanmasının istendiği alım ilanına başvuru 5 Kasım ile 9 Kasım tarihleri arasında yapılacak. 

MEMUR ALIM İLANI BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet kurumlarında çalışmak isteyen tüm adaylardan talep edilen genel başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Varsa KPSS puan şartını sağlamak.

SYDV İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

SYDV memur alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar öncelikle ilanlara ulaşacaklar. SYDV ilanlarına ulaşmak isteyen adaylar öncelikle ilanın yayımlandığı SYDV’nin bulunduğu ilçenin internet sitesini ziyaret etmeli. Eğer adaylar ilanlara bulundukları ilçelerin internet sayfaları üzerinden ulaşamazlarsa vakfın kendisine ait internet sitesi üzerindenden erişim sağlanacak.