Personel Alımı

En az 6000 TL Maaşla belediyeye personel alınacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İzelman Gen.Hiz Otopark Özel Eğit. İtfaiye Sağ. Hz. Tic. AŞ. tarafından en az 6000 TL maaşla personel alım ilanı yayımlandı.

BELEDİYE PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanında adayların 14 Aralık ve 18 Aralık tarihleri arasında başvuru yapacağı bildirildi.

BAŞVURU ADRESİ

Öte yandan başvuru yapacak kişilerin sadece mail olarak, bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde personel@izelman.com.tr mail adresine yapılacaktır.

Başvuru yapan adaylar arasından, sadece uygun görülen adaylara, başvuru bitim tarihinden itibaren bir hafta içinde çağrı yapılacağı belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak 
2-Erkek adaylar için askerlik hizmetin tamamlamış ya da askerlik hizmetinden muaf olmak
3-Güncel ve geçerli İşyeri Hekimliği belgesine sahip olmak
4- Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, özel hayata ve hayalın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları zimmet, irlikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesal karıştırma, suçtan kaynaklanan ( malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, kasten yaralama (üstsaya-altsoya-eşe-kardeşe-beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye-kadına-çocuğa karşı işlenen) ve fuhuş suçlarından mahkum olmamak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ