Personel Alımı

En az 7 bin lira maaşla Kızılay personel alımı yapılacak! Başvurular başladı!

En az 7 bin lira maaşla Türk Kızılayı tarafından yayınlanan personel alım ilanında personel alımı yapılacağı açıklandı.

Kızılay tarafından yayınlanan personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartlarının yanı sıra adayların yerine getirmesi gereken görevler de açıklandı. Türk Kızılayı bünyesinde görev yapacak olan adayların KPSS’siz Sağlığın Geliştirilmesi ve Teşviği Birim Yöneticisi (SGTBY2019) olarak istihdam edileceği bildirildi.

KIZILAY PERSONELİ GÖREVLERİ AÇIKLANDI

Türk Kızılayı’nın merkezi Ankara’da görev yapacak olan personelleri hizmet götürülecek toplumun özelliklerini tanıyarak ona uygun yaklaşımlar sunmak, Okul sağlığı, çevre sağlığı vb. hizmetlerin daha iyi verilmesi için yaş gruplarına yönelik yapılan programları destekleyici bilinçlendirme programları hazırlamak ve/veya yeni programlar geliştirmek, Ana çocuk sağlığı, üreme sağlığı, ergen sağlığı, yaşlılık, sağlıklı yaşam beslenme ve fiziksel aktivite vb. konularında programlar geliştirmek ve uygulamak, Halkın sağlık eğitimi için içerik hazırlamak, eğitimlerin yaygınlaştırılmasını sağlamak, eğitim materyali ihtiyaçlarının belirlenmesi,hazırlanması ve kullanılmasını sağlamak gibi görevleri yerine getirmesi gerekiyor.

En az 7 bin lira maaşla Kızılay personel alımı yapılacak! Başvurular başladı!

Kızılayın resmi internet sitesinde yayınlanan personel alım ilanında açıklanan bu görevlerin yanı sıra personellerin şu görevleri de yerine getirmesi gerektiği açıklandı:

Salgın hastalıkların, bulaşıcı hastalıkların önlenmesi ve kontrol altına alınabilmesi için bilinçlendirme programları hazırlamak,mevcut programları destekleyici uygulamalar planlamak,

Kronik hastalıkların önlenmesi ve  halkın bilinçlenmesi konularında programlar hazırlamak ve yürütmek,

Ekibindeki uzmanlarla beraber toplum sağlığının iyileştirilmesine yönelik koruyucu önleyici programlar ve kampanyalar hazırlamak,

En az 7 bin lira maaşla Kızılay personel alımı yapılacak! Başvurular başladı!

Sağlık Dernekleri, kurum ve kuruluşları ile ortaklıklar sağlamak,

Toplum temelli Sağlık yaklaşımın yaygınlaştırılması için gönüllü ağının kurulmasına öncülük etmek.

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Personellerin yerine getirmesi gereken görevler sırasyıla açıklanırken adaylarda bulunması gereken başvuru şartları da açıklandı. Personellerin en az Tıp Fakültesi mezunu olmak, Tercihen Halk sağlığı ya da Epidemiyoloji alanında doktora/yüksek lisans yapmış olmak şartlarını yerine getirmesi bekleniyor.

En az 7 bin lira maaşla Kızılay personel alımı yapılacak! Başvurular başladı!

Bu şartların yanı sıra şu şartları sağlaması gerektiği aktarıldı:

Tercihen en az 2 sene halk sağlığı, toplum sağlığı, küresel sağlık alanlarında çalışmış olmak,

Tercihen okuma, yazma, konuşma orta seviye İngilizce bilmek,

Ekip çalışmasına yatkın olmak.

KIZILAY ONLİNE İŞ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ