Personel Alımı

En Az 70 KPSS Puan Şartı ile Zabıta Memuru Alımı İçin Ardeşen Belediye Başkanlığı Tarafından İlan Yayımlandı!

BAŞVURUDA TALEP EDİLEN ŞARTLAR NELER?

Ardeşen Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan “zabıta memuru” alımı için yapılacak olan genel ve özel başvuru şartları şu şekildedir;

Zabıta memuru kadrolarına atanmak için başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde yer alan şartlara haiz olmaları zorunlu.

Bunun yanı sıra adayların Türk Vatandaşı olması gerekirken, kamu haklarından mahrum bulunmamaları talep ediliyor.

Adaların kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğrayan bir suça bulaşmamış olması zorunlu.

Bu şartların yanı sıra adaylardan erkek olanların askerlikle ilgisi bulunmaması yada askerlik çağına gelmemiş bulunması olması gerekirken veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçmiş olması  talep ediliyor.

Görevini yapacak adayların engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engelli olmaması talep edilen şartlar arasında yer alıyor.

Söz konusu yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların güvenlik soruşturması sonucunda temiz çıkmak gerekiyor.

KADRO DETAYLARI

Ardeşen Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan “zabıta memuru” alım ilanında ise kadro detayları şu şekilde;
En Az 70 KPSS Puan Şartı ile Zabıta Memuru Alımı İçin Ardeşen Belediye Başkanlığı Tarafından İlan Yayımlandı!

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ardeşen Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular 26 Kasım 2018 tarihinde başlayacak ve 30 Kasım 2018 tarihinde sona erecek.

Bir Yorum

  1. Yaş sinırıni kaldırın Allah rızası için bizde insanız 82 dogumlugum hiç bir yere murecaat edemiyorum.ya kpssy takılıyoruz yada yaşa ölelimmi