Personel Alımı

En Az İlkokul Mezunu Memur ve İşçi Alımı Yapan Belediyeler

İŞKUR ve kendi resmi internet siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlarla beraber memur ve işçi alımı alımı yapacağını duyuran Belediye Başkanlıkları ilanlarını sizler için derledik.

Söz konusu bu haberimizde Türkiye genelinde memur ve işçi alımı yapan Belediye başkanlıkları tarafından yayımlanan ilanları açıklıyoruz. Peki hangi belediyelere kaç memur ve işçi alımı yapılacak? İşte detaylar..

MEMUR VE İŞÇİ ALIMI YAPAN BELEDİYE BAŞKANLIKLARI

Memur ve İşçi alımı yapacağını duyuran belediyeler; Bolvadin Belediyesi, Bulanık Belediyesi, Evciler Belediyesi, Kadirli Belediyesi, Pütürge Belediyesi, Tuzluca Belediyesi, Yalıhüyük Belediyesi, Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Kavaklıdere Belediye Başkanlığı, Koru Belediye Başkanlığı, Armutlu Belediye Başkanlığı, Amasra Belediye Başkanlığı, Arpalı Belediye Başkanlığı, Sarayköy Belediyesi, Batman Belediye Başkanlığı, Mamak Belediye Başkanlığı, Batman Belediye Başkanlığı, Gürgentepe Belediye Başkanlığı, Uzgörür Belediye Başkanlığı olarak açıklandı.

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Belediye başkanlıkları tarafından yayımlanan ilanlarda ise; Yük Taşıma Şoförü, Hayvan Bakıcısı, Greyder Operatörü, Beden İşçisi, Elektrikçi, Otobüs Kaptanı, Havuz Suyu Operatörü, Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri, Kaynakçı, Makam Şoförü, Yükleyici Operatörü, Çöpçü, Kasiyer, Kütüphaneci, Restoran Yöneticisi kadrolarına alım yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Belediye Başkanlıkları tarafından yayımlanan memur ve işçi alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylarda aranan genel başvuru şartları arasında ise;

T. C. Vatandaşı olmak, görevini yapmaya engel sağlık problemi olmaması, kamu haklarından mahrum sayılmamak şartları adaylardan istenilirken ayrıca belediye başkanlıkları tarafından yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylardan istenilen yaş aralığında bulunmak şartları isteniliyor.

Diğer yandan adaylardan başvuru şartları olarak; güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmalarından temiz sonuç almış olmak şartı aranırken erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olması istenilen genel başvuru şartları arasında yer alıyor.

Sizler için derlediğimiz ilanların detaylarına göre başvuru şartlarını yerine getiren adaylardan kadrolara göre sertifika, belge ile beraber kadrolara göre eğitim mezuniyeti şartlarına yer verilmiş durumda ve en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapması gerektiği ifade edilmekte.