Personel Alımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Memur Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan güncel ilanında memur personel alımı yapacağını duyurmuştu. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı yayımladığı ilanda toplamda 75 kişilik alım yapacağını açıklamıştı. Bakanlık alımlarında birçok şart öne sürmektedir. Alımları için bu şartların yerine getirilmesini isteyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı aşağıda verildiği şekilde alım işlemlerini devam ettiriyor.

Alınacak Personel

– Uzman Yardımcısı: 65 Kişi.

– Avukat : 10 Kişi

Aranan Şartlar

*  657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde sayılan genel şartları taşımak,

*  Kılavuzda belirtilen puan türlerinden KPSS ve YDS puanı almak

*  En az 4 yıllık bir bölümden mezun olmuş olmak (kılavuzda belirtilen),

*  01.01.2016 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. (01.01.1981 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilecektir.)

Başvuru

Giriş Sınavına başvurular yukarıda sayılan belgelerle Başvurular, 16.05.2016 tarihinde başlamıştı. Son başvuru ise 03.06.2016 tarihinde saat 16.00’a kadar alınacaktır. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına şahsen, elden veya posta yoluyla yapılır. Postadaki gecikmeler veya ilanda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular ile eksik belge içeren ya da imzasız başvuru formları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru Sırasında İstenen Belgeler

* Başvuru formu,

* Diploma,

* KPSS sonuç belgesi,

* YDS sonuç belgesi,

* 2 adet vesikalık,

* CV istenen belgelerdir.