Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi Avukat Alım İlanı Yayımladı

Erciyes Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresinde yer alan ilanlar bölümünde bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Erciyes Üniversitesi AHS sınıfından 9 dereceli 1 adet avukat alımı yapacağını ifade etti. 

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular 2 Şubat 2018 tarihi itibari ile başladı ve 16 Şubat 2018 tarihinde kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Zemin Kat – No: Z16 Melikgazi / KAYSERİ adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Tüm bunların yanı sıra başvuruların ardından avukat alımı için sınav yapılacaktır. Söz konusu yazılı sınav 5 Mart 2018 tarihinde Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünde sözlü sınav ise 12 Mart 2018 tarihinde Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirilecektir.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda ilana başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımaları, 2016 KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekirken Hukuk Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları da gerekmektedir. Son olarak adayların avukat kadrosu için başvuru tarihinin son günü itibariyle avukatlık ruhsatnamesine sahip olmaları gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER

Erciyes Üniversitesi avukat alım ilanına başvuru yapmak için adayların “Başvuru Formu ( başvuru içi tıklayınız), Diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı örneği (eğitimini yurt dışında tamamlamış olanların diploma denklik belgesinin onaylı örneği), Üç adet vesikalık fotoğraf, 2016 KPSS (B) sonuç belgesinin barkotlu bilgisayar çıktısı, Özgeçmiş, Avukatlık ruhsatnamesinin onaylı örneği” belgelerine sahip olmaları gerekmektedir.