Personel Alımı

Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Lise Mezunu Personel Alım İlanı Yayımladı

YAYIMLANAN İLANA BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN BİLMESİ GEREKENLER

Alımı yapılacak olan kadro şartlarına uygun olan adaylar ilanın yayımlandığı tarihten- son başvuru tarihine kadar herhangi bir  İŞKUR il müdürlüğünden veya online olarak https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilecektir.

Başvurularda ise Türkiye İş Kurumu web adresine girilerek, İş Arayan bağlantısı aracılığıyla TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilebilecektir.

Başvurular ise önlisans ve lisans eğitimi düzeyinde yer alan işçi taleplerine yönelik olarak başvuru durumu uygun olanlardan alınacak.

İlanın yayımlandığı anda geçerli olan ilgili Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak zorunlu.

Bunun yanı sıra aynı eğitim düzeyinde bulunan engelli, eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayanlar personel alımına başvurularında ise herhangi bir puan barajı aranmayacak olup bu kişilerin EKPSS/KPSS’ye girmiş olmaları yeterli olacaktır.

Diğer yandan kariyer meslek taleplerine başvuru yapacak engellilerden ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olması şart.

KURA NE ZAMAN?

Kura çekilişi 28/03/2018 Tarihinde Et ve Süt Kurumu Denizli İl Müdürlüğünde yapılacak.

DETAYLAR: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx web adresinde mevcuttur.

Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Lise Mezunu Personel Alım İlanı Yayımladı

Bir Yorum

  1. Bende calismak isterim ama olmuyor iste ilk okul mezunuyum 35 yasindayim keske calissam

  2. Lısıse mezunuyum ne gibi şeker yapılacak bilgi alabilirmıyım

  3. Et ve süt kurumu diyor eleman alacak diyor kpss den en az 60 alması lazım diyor napacak eti satarken tarih mi anlatacak herşeyi bı KPSS şartı bırakın Allah askina