Personel Alımı

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 56 İşçi Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere en az lise mezunu 56 işçi alımı yapacağını ifade etmişti. Söz konusu personel alımı için başvurular sona eriyor. Söz konusu başvurular ve genel şartlar hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda 3 kadro için 56 işçi alımının yapılacağı ifade edildi. Bu kapsamda Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 33 memur, Emet Bor İşletme Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 10 memur ve 10 personel ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğü bünyesinde de 13 personel alımı yapılacaktır.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana başvurular 7 Ocak 2018 tarihi itibariyle sona erecektir. Buna göre söz konusu ilana ilişkin genel şartlar ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ŞARTLAR

Söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Yayımlanan eğitim şartına göre ilana başvuru yapacak olan adayların Balıkesir ve Eskişehir için lise ve dengi okulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları ve Kütahya için başvuru yapacak olan adayların da Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü işçi alım ilanına başvurular 29 Aralık 2017 tarihinde başladı ve söz konusu ilana başvurular 7 Ocak 2018 tarihi itibari ile sona erecektir. Söz konusu ilana başvurular Türkiye İş Kurumu resmi web adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.