Personel Alımı

ETİ Maden İşletmeleri İşçi Alımı Yapıyor! Genel Başvuru Şartları

Kamupersoneli.net olarak ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanın detaylarını okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlanmış ve başvuru tarihleri ile başvuru yerleri hakkında detaylara yer verilmişti.

İLANIN DETAYLARI

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanın detaylarında ise;

“Teşekkülümüz Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) eski hükümlü 1, Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) eski hükümlü 1 olmak üzere toplam 2 eski hükümlü daimi işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 27.08.2018 tarih ve 19968 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 04.09.2018 tarihi itibarıyla yayımlanması istenilmiştir.” ifadeleri yer almıştı.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilanda ise adaylardan talep edilen şartlar;

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir. ” ifadeleri yer aldı.

Bir Yorum

  1. Hukumsuzlere ne zaman sira gelcek bu nasil bisey arkadas illa pala dayimi bulalim dayin yoksa iste yok konumundayiz yahu bu nasil adalet boyle