Personel Alımı

Eti Maden İşletmeleri İŞKUR Üzerinden Kamu Personeli Alımı Yapıyor !

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünün lise mezunu proses işçisi alımı yapacağı ifade edildi. İlaa başvurular İŞKUR üzerinden yapılacağı gibi başvurular 13 Aralık 2019 tarihinde sona erecektir. Peki ilana ilişkin detaylar neler? Başvurular nasıl yapılacak? Ayrıntıları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ETİ MADEN PERSONEL ALIMI YAPIYOR

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilana başvurular 13 Aralık 2019 tarihinde sona eriyor. Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından, talebe başvuru yapan adaylar arasından, noter huzurunda kura ile işe alınacak işçi sayısının 4 katı oranında aday belirlenecek ve kurada ismi çıkan kişilere  sözlü sınav yapılacağı ifade edildi.  

Tüm bunların yanı sıra ilanda kura kapsamında ismi çıkan adayların isimleri ve sözlü sınav gün, saat ve yeri, etimaden.gov.tr internet sitesinde duyurulacağı ve bu duyurunun tebliğ mahiyetinde kabul edileceği ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacağı vurgulandı. 

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda kuranın 24 Aralık’ta saat 10:00’da yapılacağı ifade edilirken kura yerinin “Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ayvalı Mh. Halil Sezai Erkut Cd. Afra Sk. No.1/A 06010 Etlik-Keçiören/ANKARA” adresi olduğu ifade edildi. 

İLANIN DETAYLARI

İlana ilişkin detaylar ise şöyle:

– Bu talep sürekli işçi alımına ilişkin olup İl Genelinde karşılanacaktır.

– İşe alınacak işçiler üçlü vardiyalı düzende çalışacaktır. 

– Sadece Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunlarının başvuruları kabul edilecektir. 

– TALEBE BAŞVURU YAPAN ADAYLAR BU ŞARTLARI KABUL ETMİŞ OLACAKLARDIR. 

İlana başvuru yapacak olan adaylar Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İl Müdürlükleri aracılığı veya online olarak başvuru yapacaklardır. Adaylar online olarak e-Devlet şifreleri aracılığı ile giriş yaparak başvurularını yapabileceklerdir.

İlanın detayları için TIKLAYIN.