Personel Alımı

Eylül Ayında Kamu Kurum ve Kuruluşlarına 28 Bin 592 Personel Alınıyor

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile ilanları yayımlandı. Bunun yanı sıra Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden de personel alım ilanları yayımlandı. 

Yayımlanan ilanlara göre toplam 28 bin 592 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Buna göre ilanların detaylarını okuyucularımızla paylaşıyoruz…

POLİS AKADEMİSİ KOMİSER YARDIMCISI ALIMI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda 3 bin komiser yardımcısı alımı yapılacağı başvuruların ise 19 Eylül’e kadar devam edeceği ifade edildi.

MEB PERSONEL ALIMI

“Milli Eğitim Bakanlığına bağlı merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde sürekli işçi kadrolarında çalıştırılmak üzere, çeşitli mesleklerde engelli, eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak derecede yaralanan işçi alınacağı ifade edildi. İlana göre toplam 1535 personel alınacak. 

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Yayımlanan ilanda Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İş–Kur üzerinden kura usulü ile en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alınacağı ifade edildi. İlana başvurular ise 13 Eylül’de sona erecektir.

REKABET KURUMU PERSONEL ALIMI

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden Rekabet Kurumunun bir ilanı yayımlandı ve 20 personel alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvurular ise 14 Eylül’de başlayacak ve 28 Eylül’de sona erecektir.

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda 100 sözleşmeli personel alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvurular ise 17 Eylül’de sona erecektir.

KÜLTÜR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda “Arkeolog, mimar, konservatör, beden işçisi, işçi, Restoratör, Sanat tarihçisi ve Dalgıç” kadrolarında toplam 127 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Bu kadrolar için farklı ilanlar yayımlandı ve son başvuru tarihleri değişmektedir.

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI PERSONEL ALIMI

Savunma Sanayii Müsteşarlığı tarafından 60 personel alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvurular 18 Eylül’de sona erecektir.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Fırat Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda 148 sözleşmeli personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular ise 21 Eylül’de sona erecektir.

18 BİN 304 BÜRO PERSONELİ ALIMI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile de büro personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Yayımlanan ilanlara göre toplamda 18 bin 304 büro personeli alımı yapılacağı vurgulandı. Link üzerinden meslek adı bölümüne büro personeli yazarak ilanların detaylarını görüntüleyebilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. Yaş sınırı varmi 47 oluyormu emeklilik te yaşa takıldım iş arıyorum