Personel Alımı

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 335 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Başladı

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 335 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana başvurular ise bugün itibari ile başladı. Bu bağlamda ilan hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

BAŞVURULAR BAŞLADI

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü kamu personel alım ilanına 9 Nisan 2018 tarihinde başladı ve söz konusu ilana başvurular 17 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir.

Adaylar başvurularını yaparken Göç İdaresi 2018 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel-Lisans (4 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formu” ya da “Göç İdaresi 2018 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel-Önlisans (2 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formundan, KPSS (B) grubu puan türünden kendisine uygun olanı seçeceklerdir. 

Bunun ardından adaylar seçtikleri iş talep forumunu başvuru kılavuzuna sınav duyurusunun olduğu kısımda yer alan başvuru linki üzerinden elektronik ortama yüklemek suretiyle başvurularını yapacaklardır. Ayrıca ilana şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bunun yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Peki ilana kimler başvuru yapabilir? 

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alım ilanına “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48’inci maddesinin (A) bendinde belirtilen nitelikleri taşımak, Bu ilanın, Ek-1, Ek-2A ve Ek-2B tablolarında istenen öğrenim şartlarını taşımak, 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, (01.01.1983 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar), 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan, lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türlerinden en az 70 puan almış olmak” şartlarına haiz olan adaylar başvuru yapabilecektir.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA