Personel Alımı

Hazine Müsteşarlığı Kamu Personeli Alımı İçin Başvuru Süresi Uzatıldı

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Merkezi Finans ve İhale Birimi kendi bünyesinde görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu personel alımı için başvuru süresi uzatıldı.

Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından yayımlanan ilanda alınacak olan personeller Hukuk Müşavirliği, Bilgi Teknolojileri Yöneticiliği ve İnsan Kaynakları Yöneticiliği pozisyonları başta olmak üzere Birimin ihtiyacına yönelik belirlenecek diğer uzman pozisyonlarında görevlendirilecektir. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Konu ile ilgili olarak söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “http://www.cfcu.gov.tr” temin edilecek İş Talep Formu ile kılavuzda belirtilen belgeler ile şahsen veya posta yolu ile gerçekleştireceklerdir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “Merkezi Finans ve İhale Birimi T.C Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Kampüsü E Blok İnönü Bulvarı No:36 06510 Emek Ankara” adresine yapacaklardır. Ayrıca başvurular 4 Mayıs 2018 saat 17.00’a kadar uzatıldı.

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda kurum tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. İlana başvuru yapacak olan adaylarda Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından şu şartlar aranmaktadır:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) Sınav tarihi itibarıyla, genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçeli idareler ve sosyal güvenlik kurumlarından birinde (adaylık süresini tamamlamış olarak) çalışıyor olmak,

c) En az dört yıllık eğitim veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisadî ve idarî bilimler, iktisat, işletme, mühendislik, mimarlık, veteriner ve iletişim fakülteleri ile üniversite ve fakültelerin matematik, istatistik, bilgi ve belge yönetimi, biyoloji ve kimya bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içindeki veya yurt dışındaki fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak,

d) Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (KPDS) veya Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (YDS) İngilizce dilinden son 5 yıl içerisinde en az 80 (seksen) puan almak veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen, uluslararası geçerliliği olan bir belgeye sahip olmak.