Personel Alımı

Herhangi bir bölümden En az Lisans mezun memur alımı yapılacak! İş başvuruları bugün başladı

Burdur Tefenni’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Büro Görevlisi Unvanı ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Unvanı ile memur alım ilanı yayımlandı.

SYDV MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANINA İŞ BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLADI

SYDV tarafından yayımlanan memur alım ilanına başvuru yapacak adaylar için iş başvuruları bugün başladı. Başvuru yapacak kişiler 29 Kasım tarihine kadar https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/AnnouncementList.aspx adresi üzerinden başvurularını yapabilirler.

SYDV PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Öte yandan SYDV personel alım ilanına başvuru yapacak kişiler için Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi personel alımı başvuru şartları açıklandı. SYDV personel alımı başvuru şartları şöyle:

– Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak.

Büro Görevlisi Unvanı ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Unvanı ile alınacak personelde aranan şartlar:

1) En az 4 yıllık Yükseköğretim kurumlarının herhangi birinden mezun olmak,

2) İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme sınavında 2019-2020 Yılı KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

3) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

4) Tefenni İlçe sınırlarında 20.11.2020 tarihinden önce 6 aydır ikamet ediyor olmak.

5) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı engeli bulunmamak.

6) Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak.

7) Tercihen en az (B) Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak.

8) Tercihen muhasebe bilgisine sahip olmak.

9) En az 3 yıl süre ile vakfımızda çalışmak zorunda olduğunu taahhüt etmek.10) Mesai saatlerinde ve mesai saatleri dışında devlet memurları liyakat kurallarına uymak.

SYDV PERSONEL ALIMI BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ