Personel Alımı

Hisarcık SYDV personel alımı yapıyor!

Kütahya Hisarcık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bugün İŞKUR sayfasında yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre SYDV Hisarcık Şubesi, KPSS 60 puan şatı ile lisans mezunu personel alımı yapacak. Alınacak personeller, Hisarcık ilçesinde Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi statüsünde görev alacaklardır.

Personel alımı başvuruları 6-13 Kasım 2020 tarihleri arasında yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların 82. Yıl Mah. Süleyman Demirel Bulvarı No:2 Hükümet Konağı Hisarcık Kütahya adresine şahsen giderek kayıt işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN İSTENİLEN ŞARTLAR

Başvuruda bulunmak isteyen adayların 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, İktisat, İşletme, İşletme yönetimi, kamu yönetimi, maliye, uluslararası ilişkiler bölümlerinden birinden mezun olmaları,

ÖSYM tarafından 2019 veya 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Başvuru tarihi itibari ile Hisarcık ilçesi nüfusuna kayıtlı olmak ve ilçe sınırları içerisinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak,

Bilgisayar Office programlarını iyi kullanabilmek,

Daha önce başka bir vakıfta çalışıyor iken herhangi bir sebepten dolayı işten çıkarılmamış olmak,

Hisarcık SYDV kurumunun İŞKUR sayfasında yayınladığı resmi ilanı görüntülemek için Hisarcık SYDV personel alım ilanı yayınladı!