Personel Alımı

İki kamu kurumuna yüksek maaşla personel alımı yapılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığında boş bulunan Genel İdare Hizmetleri sınıfından 7’nci dereceden 10 adet kadroya atanmak ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanı kadrosu için yetiştirilmek üzere Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı belirtildi.

Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından yayımlanan ilanda ise n 1 (bir) İç Denetçi ve 6 (altı) Uzman Personel alımı yapılacağı belirtildi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı personel alımı için başvurular 7 Aralık’ta başlayacak ve 18 Aralık’ta sona erecektir. Başvurular Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (www.oib.gov.tr) internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

Ayrıca Ayrıca Karacadağ Kalkınma Ajansı personel alımı için başvurular 8 Aralık’ta başlayacak ve 15 Aralık’ta sona erecektir. ajanssinavbasvuru.sanayi.gov.tr internet adresinde bulunan Karacadağ Kalkınma Ajansı Sınav Başvuru bağlantısından yapılacaktır.

ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda aranan şartlar şöyle:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) 2020 yılı Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak (01.01.1985 tarihi ve sonraki doğumlular başvurabilecektir),

c) Son başvuru tarihi itibarıyla, üniversitelerin TABLO 1’de belirtilen en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinden/bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

ç) ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış ve TABLO 1’de belirtilen puan türlerinin herhangi birinden en az 80 puana sahip olmak (Adaylar başvuruyu belirtilen puanlardan sadece birisi üzerinden yapabilecekleri için sahip oldukları en yüksek puan türünü kullanmaları lehlerine olacaktır),

d) Başvuruyu süresi içinde yapmış olmak.

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN.

KARACADAĞ KALKINMA AJANSI PERSONEL ALIMI 

Karacağ Kalkınma Ajansı personel alım ilanındaki genel şartlar şöyle:

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

d) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak,

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

f) Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, şartları aranır.

g) Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN.