Personel Alımı

İl Özel İdaresine KPSS Şartsız 187 Memur ve İşçi Alımı Yapılıyor

Zonguldak İl Özel İdaresi kadrosunda personel açığı bulunan 5 farklı biriminde görevlendirmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. 

Kurum tarafından yayımlanan ilanda yer alan açık pozisyonlar, ilana başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları ve ilana başvuruların nasıl yapılacağına dair detayları siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Söz konusu memur ve işçi alım ilanında en az lise mezunu olmak kaydıyla 6 farklı pozisyonda alım yapılacağı ilan edildi. Zonguldak İl Özel İdaresi ilan metninde yer verdiği 6 farklı pozisyon için ise toplam 187 personel istihdamı yapacak.

Adaylara duyurulan personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar, Şoför, Operatör, İşçi, Büro Görevlisi, Yağcı, Usta. Sizlere aktarmış olduğumuz bu pozisyonlar ayrıca kendi içlerinde de bölümlere ayrılıyor. Örneğin Şoför alım ilanı E, C, D, Sınıflarında ayrı ayrı yapılıyor. İşçi, Operatör, Usta kadrolarında da bazı alanlar yer almakta. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Zonguldak İl Özel İdaresi yayımladığı ilanında aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlayan adayların başvurularının kabul edileceğini duyurdu. Kurum tarafından yayımlanan ilana göre adaylardan talep edilen koşullar şöyle, 

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak, tecilli veya muaf bulunmak, görevini yapmaya engel olabilecek akıl sağlığı sorunu bulunmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, en az 1 yıldır Zonguldak’ta ikamet ediyor olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak. Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işletişine karşı suçlardan mahrum olmamak. 

BAŞVURU SÜRECİ

Zonguldak İl Özel İdaresi tarafından yayımlanan ilana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 11 Temmuz tarihine kadar yapabileceklerdi. İlana başvuru yapacak adaylar ilan metninde yer alan bir pozisyon için başvuru yapacaklardır.  Başvurular, ilan metninde yer alan adreslere şahsen ve istenilen evraklar ile birlikte yapılacaktır. 

Bir Yorum

  1. Gaziantepde niye işçi alımı yapmıyor belediye hastane il özel idaresi

  2. Trabzonda alim varmi boyle olursa nasil haberim olcak cal7smak istiyorum

  3. bizde tekrar kayıt olabilirmiziyiz acaba ben ilkokul mezunuyum