Personel Alımı

İlan DPB'de Yayımlandı: Kamuya En Az İlkokul Mezunu İşçi Alımı Yapılıyor

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin bir ilanı yayımlandı. Ayrıca söz konusu ilan üniversitenin kurumsal internet sitesi üzerinden de yayımlandı. İlanda en az ilkokul mezunu işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular bugün itibari ile başladı ve 16 Aralık’a kadar devam edecektir. 

İLANIN DETAYLARI

Söz konusu ilanda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi “Üniversitemizde 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında istihdam edilmek üzere 25 adet sürekli işçi alınacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden online olarak veya Çalışma ve İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğüne şahsen yapabileceklerdir.

Kadro dağılımına göre aranan şartlar ise şöyle:

Tesisat Teknolojisi Teknisyeni:

En az mesleki ortaöğretim kurumlarının tesisat teknolojisi ve iklimlendirme bölümlerinden/dallarından mezun olmak veya tesisat teknolojisi ve iklimlendirme ustalık belgesine sahip olmak. 18-35 yaş arasında olmak

Sıvacı: 

En az ilköğretim mezunu olmak, yapı yüzey kaplamacılığı dalında ustalık belgesine sahip olmak veya Mesleki Ortaöğretim Kurumlarının İnşaat/İnşaat Teknolojisi Bölümlerinin birinden mezun olmak. 18-35 yaş arasında olmak.

Boyacı:

En az ilköğretim mezunu olmak, yapı dekorasyonculuğu dalında ustalık belgesine sahip olmak veya Mesleki Ortaöğretim Kurumlarının İnşaat/İnşaat Teknolojisi Bölümlerinin birinden mezun olmak. 18-35 yaş arasında olmak.

Bahçıvan:

En az ilköğretim mezun olmak, MEB onaylı bahçe bakımı ve peyzaj sertifikasına sahip olmak. 18-35 yaş arasında olmak.

Mobilyacı:

En az mesleki ortaöğretim kurumlarının Mobilya ve Dekorasyon/ Mobilyacılık bölümlerinden /dallarından veya Mobilya ve Dekorasyon/İç Mekan Tasarımı önlisans programlarının birinden mezun olmak. 18-35 yaş arasında olmak

Demir Doğramacı:

En az mesleki ortaöğretim kurumlarının Metal Teknolojisi bölümlerinden/dallarından mezun olmak veya metal teknolojisi alanlarının birinden ustalık belgesine sahip olmak. 18-35 yaş arasında olmak.

Güvenlik Görevlisi:

– En az ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu ve 18-35 yaş arasında olmak. – 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.

Temizlik Görevlisi:

En az ilköğretim mezunu ve 18-35 yaş arasında olmak.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.