Personel Alımı

İlkokul, Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Adaylar Arasından 29 Şehirde Kurum Dışı Kamu İşçisi Alımı Yapılıyor!

Kurum dışı kamu işçisi alımı iş ilanları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi web adresi üzerinden sürekli olarak yayımlanmaktadır. Yayımlanan ilanlarla 1000’den fazla istihdam sağlanmaktadır ve kamu işçisi alımı iş ilanlarında kadrolara göre KPSS’li ve KPSS’siz olmak talep edilmektedir…

Ayrıca ilanlarda kadrolara göre ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu olmak gerekiyor ve başvuru şartlarına uygun olmayan adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır. En az 18 yaşında olanların başvuru yapması isteniyor. Ayrıca adli sicil sabıka kaydı temiz olmayanların başvuru yapmaması istenmiyor.

KAMU İŞÇİSİ ALIMI YAPILACAK ŞEHİRLER HANGİLERİ?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan ilanlarda 29 şehirde istihdam gerçekleştirilecek olan kamu işçisi alımının yapılacağı iller;

“Antalya, Bursa, Hatay, Kocaeli, Burdur, Tunceli, Şanlıurfa, Afyonkarahisar, Aksaray, Balıkesir, Erzurum, Bilecik, Ağrı, Kırklareli, Tokat, Ankara.

Kastamonu, Çanakkale, Yalova, Eskişehir, İzmir, Tekirdağ, Manisa, Bartın, Çorum, Karaman, Aydın, Konya ve Muğla” olarak açıklanmıştır.

KAMU İŞÇİSİ ALIMII BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kurum dışı kamu işçisi alımı iş ilanlarına başvuru yapacak adaylardan talep edilen genel başvuru şartları şu şekildedir;

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- En az ilkokul mezunu olmak.

3- Kamu haklarından mahrum olmamak.

4- En az 18 yaşında olmak.

5- Kadrolara göre talep edilen  deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak.

6- Görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak.

7- Kadrolara göre talep edilen ikamet şartına uygun olmak.

8- Adli sicil sabıka kaydı temiz olmak.

9- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

10- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

29 ŞEHİRDE KAMU İŞÇİSİ ALIMI İŞ İLANI TAM LİSTESİ İÇİN: “https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/” web adresini ziyaret ediniz.

Bir Yorum